Петък, 03 Юли 2020

Сряда, 26 Октомври 2016 16:11

За нумерологията, предсказанията, екстрасенсите и личният избор

Мечтата на човек да надникне в „бъдещето”, за да види какво го очаква там, много често си прави шега с нас.

 Има много методи и аз наскоро се докоснах до номеролагията. От години наблюдавах тази ”игра” без желание за включване и сега явно бе дошъл моментът да надникна и преживея това, което, както и да го погледнеш си е преживяване на дуалността. Желанието за контрол над ситуацията винаги е продиктувано от страха. В „бъдещето” има варианти, които можем да изберем водени от желанието да се изследва даден аспект, но ние решаваме чрез кой фрагмент от дуалността да го направим, добро-лошо, здраве-болест и т.н., което се явява продукт на мисълта и после като следствие от личната ни вибрация. Тя не се влияе от типичното повтаряне на положителни утвърждения, защото ако като хипопотам си се потопил до гуша в кал и повтаряш, че калта не е кал, а светлина, няма как да излезеш от калта. Нещата са много по-дълбоки.


Та да се върна на нумерологията, там се тълкуват цифри, сбор от цифри по някаква формула на компонентите на дуалността т.е. времепространството. Така неминуемо се създават филтри и ограничения, като това е „добре”, а това „не”. Превръщането на нещо във формула веднага те откъсва от мига и вместо да го сътворяваш, следваш някакъв модел, „разгадаваш код” , за да не сбъркаш някъде, а всъщност преживяванията са ядрото на живота, освен това се прави една сглобка от някакви цифри, НО НЕ ВСИЧКИ, ангажира се ума и се убива творчеството.

Не ме разбирайте погрешно, убедена съм, че всичко около нас има значение и може да се изрази чрез цифра, която се получава от мястото, къде сме се родили, от датата на която сме се родили, от датата на моята майка и баща, от тяхното място където са се родили, от координатите на родилния дом, от акта за собственост на родилния дом, от датата на придобиване на тази собственост, от ЕГН на родителите ми, на лекаря, на сестрите, които са ме израждали, от името което нося и така нататък и така нататък… Безкрай цифри, които ще определят кода на моята съдба. Но може ли човек да има всички тези данни и изобщо да съобрази всичко, за да изкара накрая цифра, която да я разтълкува, като такава или такава?!!

Получава се нещо частично, някакъв фрагмент от цялото, което вече е различно още в следващия миг.

ДА НЕ ГОВОРЯ КАКВО ПРАВИ ЕДНА „ЛОША” ПРОГНОЗА ЗА ЕДИН ЧОВЕК, ПОВЯРВАЛ В НЕЯ, ТЯ СТАВА НЕГОВ ИЗБОР И ПОСЛЕ ЛЕКАРЯТ/АСТРОЛОГЪТ/НУМЕРОЛОГЪТ ИЛИ ЕКСТРАСЕНСЪТ, КАЗВА ”АЗ НАЛИ ТИ КАЗАХ”.

Умът иска да поддържа тези формули и изчисления, за да е „сигурен”, че не греши и докато се „страхува” да не сбърка. Е, ясно какво се случва, човек живее по шаблон, защото днес ето не трябва да се прави това или онова, да се „предпази”. И какво от това ако се направи, нали сме тук, за да преживяваме, да „плуваме” в живота и освен това изобщо не сме длъжни да правим този „лош” избор. Можем с цялата си убеденост да кажем „Не, не искам, край”, а не да стоим на „брега” с калкулатор в ръка и после да кажем ”Абе аз не направих това или не отидох там и там и не преживях това, защото личната ми прогноза не беше добра”. Уау! Какъв страх и липса на доверие в Духа, който между впрочем, ще се подчини на вашия страх и ще направи точно това, от което се страхувате, защото енергията, която сте вложили там е точно такава!

P.S.Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна. Това е само и единствено моето мнение и аз не ангажирам с него другите участници в „играта”. 

Ако ви е нужна илюстрация на казаното, погледнете картинката, виждате ли колко много „врати” има във всеки един миг. Вие коя избрахте. Вярвайте в себе си!!!

14877638 10205554766266793 1407989890 n

Маргаритка Симо 
BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар