Четвъртък, 13 Декември 2018
Вторник, 27 Февруари 2018 17:43

Нов план на властта: Патриоти атакуват опозицията със стари номера, искали да управляват с БСП, а не с ГЕРБ

Хора на Волен Сидеров Сидеров предлагат смъртоносната си прегръдка на социалистите. По-добре щяло да бъде, ако Марешки отиде на тяхното място в управляващата коалиция. 

Бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров представи новата стратегия на партия "Атака". Лично негово мнение било, че е по-добре ГЕРБ, НФСБ и ВМРО да управляват с "Воля" на Веселин Марешки. От 13-годишната история на "Атака" обаче всички са наясно, че депутатът от Обединените патриоти просто изрази мнението на лидера си Волен Сидеров. "По-добре в коалицията да влезе "Воля". Ако БСП не са се отметнали от тезата си за Истанбулската конвенция и за АЕЦ "Белене", защо да не управляваме с тях", попита реторично Лазаров. Номерът, който жсе опитват да пробутат от "Атака" обаче сме го гледали много пъти. В случая формацията на Сидеров няма да пострада от подобни номера пред избирателите си, които са твърд електорат и на всички избори са приблизително един и същи брой.

Прави се обаче опит за внушение на задкулисие между БСП и "Атака" с уж пожелателни твърдения. Старият трик обаче вече се изтърка и едва ли номерът ще мине този път. За всички обаче е ясно, че "Атака" през годините започна да се превръща в своеобразния модел на ДПС, чиято прегръдка обикновено води до политически крах. За всички е ясно обаче, че именно Волен Сидеров е човекът, който най-горещо държи да се запази властта. За разлика от Валери Симеонов, той не си позволява кой знае какви атаки, а се занимава с Делян Добрев. Почти всички анализатори, които са извън орбитата на управляващите пък са категорични, че всичко, което правят ГЕРБ и Обединените патриоти е зле режисиран пасквил, в който по доста изкуствен начин протича ток, а след 2 дни се стискат ръце и се отваря шампанското. За всички вече стана ясно, че управляващата коалиция не е принципна, а чисто корпоративна. А нейният край вероятно ще видим тогава, когато свършат парите. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар