Събота, 23 Юни 2018
Вторник, 27 Февруари 2018 17:43

Нов план на властта: Патриоти атакуват опозицията със стари номера, искали да управляват с БСП, а не с ГЕРБ

Хора на Волен Сидеров Сидеров предлагат смъртоносната си прегръдка на социалистите. По-добре щяло да бъде, ако Марешки отиде на тяхното място в управляващата коалиция. 

Бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров представи новата стратегия на партия "Атака". Лично негово мнение било, че е по-добре ГЕРБ, НФСБ и ВМРО да управляват с "Воля" на Веселин Марешки. От 13-годишната история на "Атака" обаче всички са наясно, че депутатът от Обединените патриоти просто изрази мнението на лидера си Волен Сидеров. "По-добре в коалицията да влезе "Воля". Ако БСП не са се отметнали от тезата си за Истанбулската конвенция и за АЕЦ "Белене", защо да не управляваме с тях", попита реторично Лазаров. Номерът, който жсе опитват да пробутат от "Атака" обаче сме го гледали много пъти. В случая формацията на Сидеров няма да пострада от подобни номера пред избирателите си, които са твърд електорат и на всички избори са приблизително един и същи брой.

Прави се обаче опит за внушение на задкулисие между БСП и "Атака" с уж пожелателни твърдения. Старият трик обаче вече се изтърка и едва ли номерът ще мине този път. За всички обаче е ясно, че "Атака" през годините започна да се превръща в своеобразния модел на ДПС, чиято прегръдка обикновено води до политически крах. За всички е ясно обаче, че именно Волен Сидеров е човекът, който най-горещо държи да се запази властта. За разлика от Валери Симеонов, той не си позволява кой знае какви атаки, а се занимава с Делян Добрев. Почти всички анализатори, които са извън орбитата на управляващите пък са категорични, че всичко, което правят ГЕРБ и Обединените патриоти е зле режисиран пасквил, в който по доста изкуствен начин протича ток, а след 2 дни се стискат ръце и се отваря шампанското. За всички вече стана ясно, че управляващата коалиция не е принципна, а чисто корпоративна. А нейният край вероятно ще видим тогава, когато свършат парите. 

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 27 Февруари 2018 17:43
 • Вторник, 27 Февруари 2018 17:43
  Преди втория лифт в Банско ни трябва нов ценностен лифт!

  Не трябва да бъде формален начинът на предаване на информацията. Децата трябва да бъдат спечелени, но не бива да се изпада в крайности

 • Вторник, 27 Февруари 2018 17:43
  БСП към управляващите: Раздайте на затворниците чифт обувки от Балкантурист

  БСП изригна след бягството на затворника Борис Иванов.

  Престъпникът се „отклонил“ от присъдата си, като хукнал да бяга по време на работен процес. В началото на днешния парламентарен ден депутатът от левицата Иван Ченчев настоя в залата да се явят министърът на правосъдието Цецка Цачева и министърът на вътрешните работи Валентин Радев, за да дадат повече информация по случая.

  Народният представител се почуди на термина „отклонил“, като попита престъпникът да не е турист.

  „Дайте му едни обувки „Балкантурист“ и да се разхожда“, посочи депутатът. Ченчев посочи, че от април досега петима души са се „отклонили“ от правосъдието. „Почваме да си мислим, че управляващото мнозинство е време да се отклони“, заяви той.

Оставете коментар