Сряда, 21 Март 2018
Вторник, 27 Февруари 2018 17:43

Нов план на властта: Патриоти атакуват опозицията със стари номера, искали да управляват с БСП, а не с ГЕРБ

Хора на Волен Сидеров Сидеров предлагат смъртоносната си прегръдка на социалистите. По-добре щяло да бъде, ако Марешки отиде на тяхното място в управляващата коалиция. 

Бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров представи новата стратегия на партия "Атака". Лично негово мнение било, че е по-добре ГЕРБ, НФСБ и ВМРО да управляват с "Воля" на Веселин Марешки. От 13-годишната история на "Атака" обаче всички са наясно, че депутатът от Обединените патриоти просто изрази мнението на лидера си Волен Сидеров. "По-добре в коалицията да влезе "Воля". Ако БСП не са се отметнали от тезата си за Истанбулската конвенция и за АЕЦ "Белене", защо да не управляваме с тях", попита реторично Лазаров. Номерът, който жсе опитват да пробутат от "Атака" обаче сме го гледали много пъти. В случая формацията на Сидеров няма да пострада от подобни номера пред избирателите си, които са твърд електорат и на всички избори са приблизително един и същи брой.

Прави се обаче опит за внушение на задкулисие между БСП и "Атака" с уж пожелателни твърдения. Старият трик обаче вече се изтърка и едва ли номерът ще мине този път. За всички обаче е ясно, че "Атака" през годините започна да се превръща в своеобразния модел на ДПС, чиято прегръдка обикновено води до политически крах. За всички е ясно обаче, че именно Волен Сидеров е човекът, който най-горещо държи да се запази властта. За разлика от Валери Симеонов, той не си позволява кой знае какви атаки, а се занимава с Делян Добрев. Почти всички анализатори, които са извън орбитата на управляващите пък са категорични, че всичко, което правят ГЕРБ и Обединените патриоти е зле режисиран пасквил, в който по доста изкуствен начин протича ток, а след 2 дни се стискат ръце и се отваря шампанското. За всички вече стана ясно, че управляващата коалиция не е принципна, а чисто корпоративна. А нейният край вероятно ще видим тогава, когато свършат парите. 

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 27 Февруари 2018 17:43
  Валери Симеонов: Борисов робува на протестите, една шепа хора ни правят на маймуни

  „Не виждам защо да се извинявам на руския патриарх Кирил, когато казах истината. За мен, за Волен Сидеров и за Красимир Каракачанов интересите на България са над всичко. Имаме различни виждания и хора. Сидеров е богослов и е обвързан повече с религията. Явно аз съм по-грешен от него“. Това заяви пред БТВ вицепремиерът Валери Симеонов.

  „Трябва да успокоя сънародниците ни. Всичко е наред в коалицията на Обединените патриоти. Не мога да коментирам Бойко Борисов. Той е лидер на голямата партия в управленията. Има ли сме разговор по този въпрос и е изключително притеснен за нашите отношения. Проблемите в нашите отношения няма да се отразят върху управлението. С ВМРО сме имали също постоянно проблеми. Ако моите партньори в Обединени патриоти поискат оттеглянето ми като вицепремиер, ще го направя на секундата“, каза още Симеонов.

  „Хората могат да протестират срещу каквото пожелаят. Умишлено се въздържахме да коментираме случая с доктора в Пловдив, защото се оказа, че случаят е друг. Питайте коалиционните ми партньори, аз отговарям за моята партия. Невинаги протестите трябва да се фаворизират и да се определя политиката на държавата. В това отношение се разминаваме с Бойко Борисов. Не трябва да се робува на протестите. Не приемам една шепа хора да ни разиграват и да ни правят на маймуни“, коментира вицепремиерът по повод стачките срещу втория лифт в Банско. 

 • Вторник, 27 Февруари 2018 17:43
  Телевизията на Волен възкръсна след рандевуто на Сидеров в Русия, "Алфа" отново се излъчва ефирно на мястото на ФЕН ФОЛК ТВ

  Медията на Волен Сидеров Алфа ТВ отново се появи в цифровата телевизия на София. Атакистът показа на Валери Симеонов, че и той може да се състезава със своя телевизия. Мистериозно завръщането на канала съвпадна с галантните слова, които лидерът на ПГ на Обединените патриоти не спря да сипе по адрес на Владимир Путин и вече два дни поучава страната ни как трябва да се учи от Русия. Припомняме, че атакистите се включиха в цифровизацията още в самото начало, но след краха на предишното правителство на Бойко Борисов Алфа ТВ остана само онлайн медия и кабеларка поради липса на средства.

 • Вторник, 27 Февруари 2018 17:43
  Премиерът промени дневния ред, остави европредседателството на втори план

  Премиерът Бойко Борисов смени дневния ред на правителството. След като през последните месеци се беше увлякъл да решава проблемите на Западна Европа и на Европейския съюз, министър-председателят се усети, че хората не се вълнуват от каузите му. Борисов събра извънредно министрите си, за да им постави задачи. Премиерът напоследък беше оставил държавата в ръцете на вижепремиерите си и беше започнал да изпуска положението, след като Обединените патриоти започнаха да се карат помежду си. Самият Борисов трябваше да влиза в ролята на възпитателка на родителска среща, за да припомни на коалиционните си партньори, че Министерският съвет не е детска градина.

Оставете коментар