Понеделник, 21 Май 2018
Четвъртък, 10 Май 2018 09:00

Това вече е провинциализъм: Стилистката на Гала - първа тема в държавата!

Журналисти, интелектуалци и разни набедени звезди трескаво обикалят телевизиите и кахърно нищят фундаменталната тема за софиянците и селяните.

 

Стилистката на Гала стана първа тема в държавата. Кремена Халваджиян е написала гневен статус срещу хората от провинцията в София, призова да не се прибират след празниците, пречели ѝ и дори предложи да върнем комунизма и софийското жителство. Медии гърмят, в сутрешни блокове драматично коментират темата разни хора от София и от другите градове. Това вече е проява на провинциализъм. Коя всъщност е Кремена Халваджиян, за да ѝ обръщаме толкова внимание, да се ядосваме и да се плюем в социалните мрежи на софиянци и на хора, които не са родени в столицата? Стилистката на бившето момиче на късмета Гала. Известна е и като жената на Магърдич Халваджиян. Обичаме да си създаваме теми, с които да се утешаваме и да замитаме важните проблеми под килима, за да спим спкойно, че сме се занимавали с фундаменталните критики на стожера на държавата Кремена Халваджиян. Всеки може да си пише каквото си иска във Фейсбук и в Туитър. Следващата тема може да е "къде е ходила на екскурзия стилистката", което също е "много важно".

По-важно дори от това, че например цената на тока може да ни се вдигне с 30-40 на сто заради изцепката със сделката ЧЕЗ-Гинка. Че сме най-бедната държава в Европейския съюз, а в Европа дори албанците, с които се бъзикахме за реотаните, ни минаха. В същото време се гледаме как премиерът ни избяга от страната и е оставил всичко в ръцете на патриотите, а те се държат като втора група от детската градина. В крайна сметка, да си пуснем Гала, да продължим протестите във Фейсбук и да видим къде ще празнува на 24-и май Кремена Халваджиян.  

Васил Василев

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 10 Май 2018 09:00
  Любовниците на Марешки карат Aуди A8 и живеят в луксозни мезонети, докато шефът им строи 2 луксозни къщи в "Бояна" за семейството си

  Вижте как "милионерът-политик" живее по стандартите на истински арабски шейх, заобиколен от десетки ултра скъпи автомобили и цял харем от финансово мотивирани дами

 • Четвъртък, 10 Май 2018 09:00
  Пълен абсурд: Нагъл търговец на череши си отвори пазар на бус лента в "Лозенец"

  Търговец на череши си направи импровизиран пазар на бус лентата точно преди спирката на 94, 102 и 67 пред Химическия факултет. В столичния квартал "Лозенец" започнаха да се шегуват, че по пътя към Студентския град младежите набиват череши и може автобусите да се превърнат в панаир - със захарен памук и семки. До черешовия бос и без това има магазинчета с дюнери и ядки. Снимката, която наш репортер направи, е от събота, в 17:45 часа. Същият импровизатор обаче бил на бус лентата и в петък, когато заради срещата между Балканите и Западна Европа беше кошмар в София и на въпросното място имаше задръства, за което вероятно и сергията е помогнала.

  След работния ден, от Семинарията до Хемус пешеходците изпреварваха автобус 94. Хитрият търговец изчаква чиновниците от НАП да приключат работния си ден и чак тогава отваря пазара. Припомняме, че на 5 минути на ул. "Крум Попов" се намира районното управление. Вместо от 4 РУ да се занимават с бабички, които продават цветя на тротоара, да обърнат внимание на наглеца, който едва ли е единственият в столицата. П.П. За справка, черешите струват 4 лева на килограм. Проста проверка показа, че на Женския пазар например вървяр по два лева. Наглият нарушител освен че не плаща данъци и предизвиква задръствания, продава и на двойни цени.  

 • Четвъртък, 10 Май 2018 09:00
  Арестуваха двама полицаи, изнудвали наркозависими

  Арестуваха двама полицаи от 2-ро РПУ в София заради изнудване. Те са работили в района на Централна гара, съобщи БНР.

  В МВР имало сигнал, че те са изнудвали наркозависими за пари. Арестуваните за 24 часа са служители на "Охранителна полиция" в Районното полицейско управление. По случая е образувано досъдебно производство.

Оставете коментар