Петък, 22 Февруари 2019
Събота, 12 Май 2018 09:31

Гербери в Подайва заспаха по време на среща с Цветанов, почерпиха го с любимите бонбони на Валери Симеонов (Снимки)

Симпатизанти на ГЕРБ буквално заспаха на среща с Цветан Цветанов, докато им обещаваше ремонт и пари за джамията. Те го почерпиха с любимите бонбони на вицепремиера Валери Симеонов 

 "Радостен съм, че имах възможността да се срещна с жители на село Подайва (община Исперих, област Разград). На срещата присъстваха и народният представител от ГЕРБ-Разград Десислава Атанасова и кметът на Разград и областен координатор на партията д-р Валентин Василев. В рамките на посещението си в Подайва обсъдих с жителите на селото различни теми от региона. Сред тях бе и предстоящият ремонт на джамията. Ангажирах се ПГ на ГЕРБ да направи дарение в размер на 10 000 лв. По време на срещата обсъдихме и инфраструктурните проекти в община Исперих и необходимостта от решения по казуса с ремонтните дейности в общината". Това написа във фейсбука си председателят на ПГ на ГЕРБ във фейсбук. Той публикува и снимки от събитието в социалната мрежа, на които част от слушателите му са толкова "въодушевени", че дори заспаха, а някои от тях го слушаха отегчени и без нужния ентусиазъм за ремонта на джамията.

Бившият вътрешен министър разгледа местния клуб, в който още стоят предизборните плакати от злощастната кампания на президентските избори. На плакат с Бойко Борисов пък странно стои надпис, който е скрит от знаме на ГЕРБ и под лика на премиера се вижда само думичката "Воля". Припомняме, че Цветан Цветанов се похвали как работи по уикендите и беше твърдо против предложението на Корнелия Нинова да се съкратят ваканциите на депутатите, а да почиват, както останалите държавни служители. Лидерите на ГЕРБ в региона почерпиха дясната ръка на Бойко Борисов с любимите бонбони на Валери Симеонов "Черноморец". Припомняме, че на рождения си ден лидерът на НФСБ даде по време на Министерски съвет именно същата марка, която явно е любима на властта. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар