Понеделник, 21 Януари 2019
Петък, 01 Юни 2018 10:35

В деня на детето агенцията за защита на хлапетата с потресаващи бисери! Докога журналистите ще вършим работата на кухата чиновническа структура?!

Подобни глупости могат да кажат само Митьо Пищова и Сашка Васева на банкет след 3 ракии.

Честит ден на детето! Честито и на Държавна агенция за закрила на детето и на нейната председателка Елеонора Лилова!  

Днес от напълно кухата структура направиха фундаментален извод. Толкова много работа с пот и кръв са свършили, че сигналите до нея намалявали. А изводът ще ви шокира - роднините все повече помагат на децата. По-голяма глупост, дори Митьо Пищова и Сашка Васева на 3 ракии трудно могат да си съчинят. Остава впечатлението, че живеем с агенцията в различни държави.

Истината е, че агенцията не работи от много години. Става въпрос за поредната безсмислена чиновническа глупост, която чака медиите да я сезират, за да си мръднат задните части разни мързеливи лели. Откакто съществува агенцията, журналистите вършат работата ѝ. Тя винаги е с 5 месеца назад и върви след събитията. Само един от милионите примери за нищоправенето. Макар и не толкова съществен случай, но станал популярен в социалните мрежи. Щерката на Орхан Мурад още няма 18, но си набуха устните и гърдите със силикон с благословията на родителите си. В такива случаи, колкото и грубо да звучи - добре е, че баща ѝ не я вижда на какво прилича! 

В Деня на детето не е лошо да се сетим и за учителите. Като изключим глупостите на някаква преподавателка, която съблича младеж, оправете си децата! Преди училището беше институция и имаше авторитет към даскалите. Днес те са виновни за всичко. За провалените и лигави деца, за възпитанието, за това, че пушат и пият от на 12-13 години, че не четат и някои растат като откровени олигофрени (без да обиждаме болестта - б.а.). А нямат вина родителите, които правят хлапетата си машини за глупости, подражавайки на самите тях? Не трябва да се чудим, да се вайкаме като оплаквачки на погребение - защо младите читави мозъци избират Терминал 2 (защото е по-нов и хубав), пред това, да останат в България! 

П.П. Не проваляйте празника на децата! Не им пускайте Шушана, Сузанита, Криско, Слави, разни чалга звезди и всички възможни деградивни песни! Имат един ден в годината! Не забравяйте, че и вие сте били на тяхното дередже! Изводът е ясен - данъкоплатците хвърлят пари за поредната държавна структура и на чиновници, които не работят! Да ни е честита администрацията! 

Васил Василев 

Оставете коментар