Сряда, 23 Октомври 2019
Петък, 24 Август 2018 13:15

Слави с уникална реклама, кандидат-министрите му чакат следващия конкурс за политици в шоу програми

"Шоуто на Слави" ще продължи в ефира на БТВ. Това потвърдиха от медията и от компанията на шоумена, който използва цялата кампания за политическата си кариера, за да вдигне рейтинга на предаването си. Кандидатите му за полици остават извън играта. Вероятно ще чакат следващото шоу, в което да се явят и да се молят да вземат властта. В него изпитващ може да се окажат Шкумбата, Митко Щерев или Роси Кирилова.  

Припомняме ви, че беше направен цял референдум от екипа на Слави, който така и не мина. След това имаше паднало предаване на водещия, което част от обществото осъди като цензура. Беше набедено лошата БТВ, Трифонов стана герой, а версиите "слизам и влизам" в телевизията през есента - фундаментална тема, която развълнува обществото. Последваха предавания за избор на политици, които предизвикаха по-скоро възмощение за това, че шоуменът е решил да прави правителство в стил "Биг брадър". В кастингите имаше хора с идеи, които са добри, но за жалост - едва ли ще успеят да реализират.

Слави обаче доказа, че е добър бизнесмен и знае как се прави шоу и се създават интриги в държавата. С подобни патърдии неведнъж хора от шоу бизнеса, които в един момент закъсват, са си вдигали цената и са успявали да се "откупят", за да е спокойна властта. В случая с Трифонов едва ли става въпрос за подобен сценарий, защото изненадващо целият водевил съвпадна с мълчанието на хората от шоуто. Няма ги гръмките критики към Бойко Борисов от страна на хората в екипа, изчезна ентусиазмът, с който се критикуваше властта, в следобедните повторения се излъчват едни и същи хора, изчезнаха скечовете, изчезнаха честите появи на Краси Радков в образа на Бойко Борисов или на Цветан Цветанов. Изчезна "Шоуто на Слави".

Обедните повторения шоуто продължаат с рубриката "Нещо лично", в която зрителите слушат любимите песни на Митко Щерев, на Роси Кирилова и на Шкумбата от юношеските им години. Което вероятно е забавно вероятно за зрителите от 90-те години, но едва ли радва диаспората в чужбина, която привлече Трифонов с турнетата си. Самият шоумен вероятно сам е осъзнал, че както коментира социологът Александър Маринов пред BIG5 - няма да посмее, за да не загуби пари и имидж. Очакваме следващите ходове! Подигравки и скечове с Цветанов през есента пак няма да има, докато не се изчерпи каузата. Скечовете отдавна миришат на цензура. Показват го дори и кадровите промени. С махането от екипа на Тодор Башиянов не остана актьор, който да имитира лидера на ДПС Мустафа Карадайъ. Опитите на останалите да пресъздават Борисов, Корнелия Нинова и на Румен Радев със зле написаните сценарии заприличаха на написани от политически централи скечове.

П.П. Трифонов може да помисли за сценаристи, които да наме от парламента. При последните заседания се вижда от кворума, че е пълно с безработни хора. 

Васил Василев 

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 24 Август 2018 13:15
  Бивш шеф на СДС във Варна и зърнен бос в редиците на Слави

  Интересен факт е, че човекът който е на преден план на снимката не кореспондира с критериите на “Няма такава държава”. Това е зърнения бос от Варна Емил Ефтимов.

 • Петък, 24 Август 2018 13:15
  Бойко Борисов: "Апартаментгейт" ни разби

  Аз не се меся в изборите на този момент. Преди сме се месили на много места в страната. Сега оставих Изпълнителната комисия на ГЕРБ сама да си промотира местните избори.

 • Петък, 24 Август 2018 13:15
  Трифонов, има такава държава!

  Елена Гунчева: Човек не се отрича от държавата си, дори когато тя е зла с него. Както не се отрича и от майка си

Оставете коментар