Четвъртък, 17 Януари 2019
Петък, 31 Август 2018 21:36

С евтаназията на прасетата подменят първа точка в държавата - кои ще са новите министри?!

Правителството отново измисли ход как да се измъкне от нелепата ситуация, в която изпадна. Очевидно министри трябваше да си ходят след трагедията с автобуса край Своге. Очаквано бяха взети главите на вътрешния, транспортния и на строителния. Те заявиха пред журналисти, че сами си тръгват и въобще нямало намеса на премиера при решението им. Едва ли и роднините им повярваха... 

Татяна Дончева беше категорична, че Валентин Радев откровено се е опитал да залупи темата с автобусния инцидент, като прави разследване за леко ПТП, което е извършил бащата на президента Румен Радев. По-късно обаче пиари и компетентни медийни корифеи решиха да пробват номера с леля Дора и истории за убити животни. След козичките в Ямболско, наред са прасетата във Варненско. От БАБХ съобщиха за опасна чума в село Тутраканци. Всички животни трябва да се евтаназират. 

Новината повече прилича на резервен коз от ръкава на кабинета и на лимонки в очите на народа, който с репортажи за поименно убита свиня в централните медии да забрави за трагедията с катастрофиралия автобус и лошите пътища, на които реже лентички премиерът. Ремонтът на кабинетът също не е толкова важен и ще бъде изчислено изместен от трагедията с прасетата. Премиерът и екипът му вече се чуди какво да измисли, за да отклони вниманието в медиите от гибелта, която и самият той вероятно предчувства. Кои ще са новите министри, ако Борисов подпише оставките на тримата? Има ли идеи, кой ще отговаря за полицията, за пътищата му, за транспорта? 

Васил Василев

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 31 Август 2018 21:36
  Борисов през 2017 г.: България е бедна, не може да купува най-скъпите самолети

  "Чух, че трябва да купим най-скъпото, което се продава на пазара. Кое налага да купим най-скъпия възможен хеликоптер, най-скъпия възможен самолет и най-скъпия изтребител? Когато провеждаме търгове и обществени поръчки за дружества и организации – едни купуват „Шкода“, други - „Дачия“, трети купуват „Фолксваген“. Не се хвърлят всички на „Мерцедес“ и „Пасат“". Това каза премиерът Бойко Борисов на 2.09. 2017 г. във Варна, припомня сайтът "Гласове".

 • Петък, 31 Август 2018 21:36
  Борисов разговаря с либийския премиер за задържания танкер

  Файез Сарадж подчерта, че благоприятният развой на събитията ще даде много силен знак за бъдещото сътрудничество между България и Либия

 • Петък, 31 Август 2018 21:36
  Фантомна демокрация!

  Велизар Енчев за гласуването на мандата за преговорите за F-16 от парламентарните комисии

Оставете коментар