Сряда, 24 Април 2019
Петък, 31 Август 2018 21:36

С евтаназията на прасетата подменят първа точка в държавата - кои ще са новите министри?!

Правителството отново измисли ход как да се измъкне от нелепата ситуация, в която изпадна. Очевидно министри трябваше да си ходят след трагедията с автобуса край Своге. Очаквано бяха взети главите на вътрешния, транспортния и на строителния. Те заявиха пред журналисти, че сами си тръгват и въобще нямало намеса на премиера при решението им. Едва ли и роднините им повярваха... 

Татяна Дончева беше категорична, че Валентин Радев откровено се е опитал да залупи темата с автобусния инцидент, като прави разследване за леко ПТП, което е извършил бащата на президента Румен Радев. По-късно обаче пиари и компетентни медийни корифеи решиха да пробват номера с леля Дора и истории за убити животни. След козичките в Ямболско, наред са прасетата във Варненско. От БАБХ съобщиха за опасна чума в село Тутраканци. Всички животни трябва да се евтаназират. 

Новината повече прилича на резервен коз от ръкава на кабинета и на лимонки в очите на народа, който с репортажи за поименно убита свиня в централните медии да забрави за трагедията с катастрофиралия автобус и лошите пътища, на които реже лентички премиерът. Ремонтът на кабинетът също не е толкова важен и ще бъде изчислено изместен от трагедията с прасетата. Премиерът и екипът му вече се чуди какво да измисли, за да отклони вниманието в медиите от гибелта, която и самият той вероятно предчувства. Кои ще са новите министри, ако Борисов подпише оставките на тримата? Има ли идеи, кой ще отговаря за полицията, за пътищата му, за транспорта? 

Васил Василев

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 31 Август 2018 21:36
  Борисов разпореди три министерства да решат проблема на УНСС

  Ангажирани са Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на финансите и Министерството на образованието и науката

 • Петък, 31 Август 2018 21:36
  Корнелия Нинова: Предупреждението за пълзящата диктатура е безсмислица

  Според лидера на БСП ГЕРБ са отчуждили България от европейските и от българските ценности и са ни лишили от човешко достойнство

 • Петък, 31 Август 2018 21:36
  Борисов: Инвестираме в образованието, защото БСП разчитат на необразованите хора и късата памет

  За другата година сме планирали 360 млн. за увеличение на учителските заплати, заяви премиерът Бойко Борисов по време на отчитането на гражданския диалог „Европа в нашия дом“.

  Вече всички деца имат шкафчета в училища. Ние сме единствените в Европа, които имаме Wifi във всяко едно училище, похвали се Борисов.

  „На Вълчев съм възложил да проверят състоянието на училищните автобуси и може там да разчита на още 20 млн. лв., и толкова за интерактивност“, добави премиерът. По думите му в природните науки обаче изоставаме.

  „Никога не е правено такива паркове и градини, направихме добри паркове, за има къде да се събрат БСП. Днес гледам са се изтъпанили на Южния парк. Те ни връщат във времето на Третата коалиция“, коментира Бойко Борисов.

  „Инвестираме в образованието, защото те разчитат на къса памет и нискообразовани хора. Те - премиерът тогава, първата дама тогава, изгонената зам.-министърка за корупция“, уточни той.

  „Аз излизам и казвам, оставка за това и това. Ние не разбрахме тогава какво стана. Тези хора говорят, но ние нямаме един спрян фонд, една спряна програма. Ние нямаме един спрян фонд, те издигат манипулация за предизборната си кампания“, уточни премиерът.

  „Тези сега в Южния парк ни плашат. Ама хич не ни е страх от тях. Ние грешим, което показва, че не сме идеални“, допълни още лидерът на ГЕРБ.

Оставете коментар