Събота, 20 Юли 2019
Вторник, 11 Септември 2018 16:24

Нервите на Борисов избиха на СПА тематика

Нервите на Борисов избиха на СПА тематика - мноооого неподходяща тема. Първо, с този тен, който определено не е от бъркане на бетон, е някак си неприлично да говориш как другите почиват, а ти работиш. Не е уместно и предвид това, че отсядаш в държавните станции, ловни бази, строени от Тодор Живков, на държавна издръжка, където кебапчето е 20 ст. (с гарнитурата). Няма да споменавам любимото “Слънчево бунгало” на Евксиноград, че е болезнена тема, знам. Когато Борисов беше на семинар тази година май месец на Старозагорски минерални бани, това за работа ли се брои или за СПА?

Второ, дясната ти ръка Цветанов празнува Великден във Велинград (СПА столицата на Балканите) в петзвезден хотел, “случайно” собственост на фирмата, която осигурява транспорта в София (Карат С). Ако пък е отсядал и в станцията на “Трудещи се селяни” в града, веднага ще се извиня.

Трето, твоят министър на туризма Ангелкова миналата седмица, отново във Велинград, отиде в най-новия петзвезден хотел, а не в станция “Кисловодск”, която също е на прекрасно място в града.

Четвърто, твой министър е бил на СПА в същото в село, в което беше и семинарът на парламентарната група на БСП.

Пето, преди броени дни лятната академия на младежите от ГЕРБ се провежда в най-луксозния хотел по Черноморието. Ако пък са били на палатки да дишат йодни пари, също ще се извиня.

И накрая да обобщя - всички тези нагледци обясняват как депутатите от БСП, които плащат от собствения си джоб семинара, чиято програма (направих си труда да проверя) е с по-голяма продължителност от работното време на СПА центъра в хотела, са виновни. Няма да стане, вече тея сторита не минават.

P.S. Всички тъпотии на Борисов от днес са от откриването на гимназия, няма да коментирам мнението му за новите технологии, защото снимката ясно показва на какво ниво са неговите умения...

Бояна Бозаджиева, фейсбук

Оставете коментар