Петък, 14 Август 2020

Сряда, 12 Декември 2018 09:20

Протест, подкрепящ правителството, се нарича манифестация!

Няколко мнения от социалната мрежа за протеста на строителните фирми срещу БСП:

Анна Заркова: Ето ви нещо иновативно: протест на строителни олигарси срещу опозицията. 1000 тежки машини водят! Тук ли си, Сийке, там стой. И си трай, че протестърът олигарх не е лукова глава! К`ви са тия политици, дето разправят, че има корупционни поръчки за магистралите и искат проби от асфалта? Тия са спекуланти. К`ви са тия шофьори, дето си трошат колите по булеварди, сто пъти кърпени от циганите в бранша? Леваци! Ами тия, дето затъват в преспи на „Тракия“? Тъпаци! А тия, дето се препъват в шахтите след ремонти? Тия са кьорави. А ония, дето снимат строшените плочки? Те са за бой!... Аз предлагам ние с вас да приветстваме протеста на строителните олигарси и да аплодираме висококачествената им работа, като се наредим в шпалир на реновирания „Граф Игнатиев“. Е ли сте съгласни?

Юлия Ал-Хаким: Във Франция хората вдигнаха във въздуха управляващата класа, а в България браншът на строителите манифестира в полза на властта, срещу опозицията. Протест срещу опозицията, звучи като виц, но си е самата гербава действителност. Добре де, манифестациите не ги ли правеха комунистите, няма ли кой да каже на тия от ГЕРБ, че вече не са членове на БКП, да не строяват хората по площадите? Пък ведрите комсомолци от Европейската комисия пратили доклад, че състоянието на магистрала Тракия е като по учебник и изобщо всичките ни магистрали отговаряли на изискванията, пък аз чета, че строителната фирма “ИСА 2000”, дето е изпълнила поръчката за Тракия, тия дни е асфалтирала във Велинград върху снега. По улиците висят билбордове на Камарата на строителите, навсякъде цари жизнерадостна пропаганда, иде ми да се ощипя, аз да не сънувам, че живея при Тодор Живков?!

Валентин Василев: Отново ще озадачим света - валяци и строителна техника срещу опозицията... Спомням си, през 2013 година бяха докарали прасета в София, в подкрепа на Бойко... Когато след Новогодишните празници дойдат големите сметки и хората се видят в безизходицата ограбени, излъгани, унижени, гладни и нещастни, и камили да докарат от Арабските страни, или Мароко, пак няма да спасят Бойко...Този път, той и шайката му, ще платят сметката... Аре, добро ви утро и приятен ви ден !

Веселина Томова: Протест, подкрепящ правителството, се нарича манифестация!

Милена Алексиева: Ако излезнат баш потърпевшите "строители" да протестират, ще стане като по абитуриентските балове - сборище от лимузини, джипове, че и хеликоптери... Баси циркът.

Валери Тарандов: Скъпи сънародници, Всички можете да се качите спокойно на демонстрационната строителна техника и да натискате копчета, и да дърпате ръчки. Правителството ви е организирало забавление за малки и големи деца! Щом няма полиция, значи е работа на правителството. Ако някой не ви дава да си играете с тези големи играчки... знаете какво се прави с терористите!

Как се асфалтира върху сняг (видео)

колаж: BIG5

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар