Вторник, 23 Април 2019
Неделя, 16 Декември 2018 19:30

Мирослав Севлиевски се подигра с Борисов

Бившият енергиен министър написа статус във фейсбук, докато бе заклещен заради снежната буря в тунел на Витиня

 

Никой не е умрял от топъл и мръсен въздух, всички умират от студен и чист... Алпинистка шега от миналия век...

Дано се окаже истина пак...

Иначе сме заклещени в колата повече от час в средата на един от тунелите на Витиня.

Западните Балкани чакат да им ръководим пътищата и да им ремонтираме площадите... и качеството на управлението вероятно са най-популярните теми в спрелите коли по магистралите...

снимка: фейсбук профил на Мирослав Севлиевски

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 16 Декември 2018 19:30
  Корнелия Нинова: Предупреждението за пълзящата диктатура е безсмислица

  Според лидера на БСП ГЕРБ са отчуждили България от европейските и от българските ценности и са ни лишили от човешко достойнство

 • Неделя, 16 Декември 2018 19:30
  Борисов: Инвестираме в образованието, защото БСП разчитат на необразованите хора и късата памет

  За другата година сме планирали 360 млн. за увеличение на учителските заплати, заяви премиерът Бойко Борисов по време на отчитането на гражданския диалог „Европа в нашия дом“.

  Вече всички деца имат шкафчета в училища. Ние сме единствените в Европа, които имаме Wifi във всяко едно училище, похвали се Борисов.

  „На Вълчев съм възложил да проверят състоянието на училищните автобуси и може там да разчита на още 20 млн. лв., и толкова за интерактивност“, добави премиерът. По думите му в природните науки обаче изоставаме.

  „Никога не е правено такива паркове и градини, направихме добри паркове, за има къде да се събрат БСП. Днес гледам са се изтъпанили на Южния парк. Те ни връщат във времето на Третата коалиция“, коментира Бойко Борисов.

  „Инвестираме в образованието, защото те разчитат на къса памет и нискообразовани хора. Те - премиерът тогава, първата дама тогава, изгонената зам.-министърка за корупция“, уточни той.

  „Аз излизам и казвам, оставка за това и това. Ние не разбрахме тогава какво стана. Тези хора говорят, но ние нямаме един спрян фонд, една спряна програма. Ние нямаме един спрян фонд, те издигат манипулация за предизборната си кампания“, уточни премиерът.

  „Тези сега в Южния парк ни плашат. Ама хич не ни е страх от тях. Ние грешим, което показва, че не сме идеални“, допълни още лидерът на ГЕРБ.

 • Неделя, 16 Декември 2018 19:30
  Президентът Радев: Не колекционирам и не заменям апартаменти

  Обхватът на "Апартаментгейт" надхвърля обикновените имотни сделки и рефлектира пряко върху доверието в политическата класа и институциите, уронва държавността и името на България навън, коментира президентът Румен Радев в интервю за „Панорама“ на БНТ

Оставете коментар