Четвъртък, 28 Май 2020

Понеделник, 17 Декември 2018 14:31

Поплювките на Беновска са комплимент за всеки уважаващ себе си човек

"С какво, госпожо Беновска, сте по-специална от всички останали, че трябва задължително да се съобразяваме с желанията Ви?", пита във Фейсбук ПР-експертът на БСК по повод неучастие на Радосвет Радев в студиото на "Беновска пита"

 

Поплювките на Беновска в ефир са истински комплимент за всеки уважаващ себе си човек. 

Според госпожата, от 13 до 16 декември са "по-малко от 24 часа" и е непрофесионално да получи отказ за участие от пиара на поканения, а не лично от самия поканен. 

Аз пък твърдя, че е непрофесионално да звъннеш директно на потенциалния гост, вместо на човека, който отговаря за комуникациите му. Дори да имаш "20-годишна история с него...", не го каниш на кафе, а в тв-студио, ерго - трябва да звъннеш ни пиара му, а не на личния му телефон. Защото ТАКА Е ПРОФЕСИОНАЛНО, госпожо Беновска! 

Не знам за съществуването на правило поканеният задължително да приеме поканата и да съобрази програмата и предварителните си планове с канещия журналист.

С какво, госпожо Беновска, сте по-специална от всички останали, че трябва задължително да се съобразяваме с желанията Ви? И защо, госпожо Беновска, смятате, че сядането на Вашето диванче е мечта на всеки човек в тази държава? 

И, госпожо Беновска, не си правете труда да отправяте нови покани, защото няма да получите положителен отговор! Казва Ви го проклетият пиар на Вашия дългогодишен приятел. Свободна сте да го поканите на кафе, но не и в студиото - за там ще Ви се наложи да си общувате с мен. Успех в начинанието!

Толкова от мен за поканите и канещите...

Ще си спестя да споделям крайно невъзпитаните SMS-и, получени от въпросната госпожа, която очевидно се е взела супер на сериозно. Да й се чуди човек на какво отгоре.

Ани Алашка - директор "Връзки с обществеността" на БСК

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар