Четвъртък, 22 Август 2019
Понеделник, 17 Декември 2018 14:31

Поплювките на Беновска са комплимент за всеки уважаващ себе си човек

"С какво, госпожо Беновска, сте по-специална от всички останали, че трябва задължително да се съобразяваме с желанията Ви?", пита във Фейсбук ПР-експертът на БСК по повод неучастие на Радосвет Радев в студиото на "Беновска пита"

 

Поплювките на Беновска в ефир са истински комплимент за всеки уважаващ себе си човек. 

Според госпожата, от 13 до 16 декември са "по-малко от 24 часа" и е непрофесионално да получи отказ за участие от пиара на поканения, а не лично от самия поканен. 

Аз пък твърдя, че е непрофесионално да звъннеш директно на потенциалния гост, вместо на човека, който отговаря за комуникациите му. Дори да имаш "20-годишна история с него...", не го каниш на кафе, а в тв-студио, ерго - трябва да звъннеш ни пиара му, а не на личния му телефон. Защото ТАКА Е ПРОФЕСИОНАЛНО, госпожо Беновска! 

Не знам за съществуването на правило поканеният задължително да приеме поканата и да съобрази програмата и предварителните си планове с канещия журналист.

С какво, госпожо Беновска, сте по-специална от всички останали, че трябва задължително да се съобразяваме с желанията Ви? И защо, госпожо Беновска, смятате, че сядането на Вашето диванче е мечта на всеки човек в тази държава? 

И, госпожо Беновска, не си правете труда да отправяте нови покани, защото няма да получите положителен отговор! Казва Ви го проклетият пиар на Вашия дългогодишен приятел. Свободна сте да го поканите на кафе, но не и в студиото - за там ще Ви се наложи да си общувате с мен. Успех в начинанието!

Толкова от мен за поканите и канещите...

Ще си спестя да споделям крайно невъзпитаните SMS-и, получени от въпросната госпожа, която очевидно се е взела супер на сериозно. Да й се чуди човек на какво отгоре.

Ани Алашка - директор "Връзки с обществеността" на БСК

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 17 Декември 2018 14:31
  Бомбените заплахи към няколко летища и медии не могат да се определят като терористични, смятат експерти

  За изпращане на заплашителните съобщения са използвани интернет ресурси на доставчици извън територията на България

 • Понеделник, 17 Декември 2018 14:31
  Пречат ли на идеята за доброволната казарма работодателите?

  Договорите за доброволна военна служба да се сключват без съгласието на частния работодател. Това предлага министърът на отбраната Красимир Каракачанов, за да има повече доброволци в Българската армия. 

 • Понеделник, 17 Декември 2018 14:31
  Мая Манолова: Близки до властта медии пускат фалшиви новини, пропагандната машина се опитва да ме сплаши

  Омбудсманът Мая Манолова и днес отказа да каже дали ще се кандидатира за кмет на София, но този път не отхвърли директно въпроса, а атакува управляващите, като заяви, че се опитват да я сплашат и дискредитират, защото очевидно някой се страхува дали тя ще го направи.

  Запитана какво би наклонило везните към едно такова решение, Манолова заяви пред БНТ: "Моята работа е да бъда посредник между тях и властите, когато обаче едната страна я няма, когато няма с кого да преговарям, очевидно, че моята посредническа роля няма как да бъде свършена. Все по-трудно ми е и да защитавам правата хората, виждате - хората са мачкани, уволнявани, властта продължава да ги лъже. Има опити да бъде блокирана моята работа като омбудсман, да ми се пречи да си върша работата. От друга страна впрягането на цялата пропагандна машина на властта, на всички приближени медии срещу това, което правя, показва страх, огромно притеснение, паника, някой е много притеснен дали аз няма да се кандидатирам за кмет на София. Опитът да ме вкарат във всякакви некадърни сценарии, да говорят от мое име, да разпространяват фейк новини медии и хора, близки до властта, това няма как да ме сплаши и притесни. Показала съм, че решенията ги вземам аз, не под натиск и ги вземам в интерес на гражданите, така че моето решението ще бъде изцяло продиктувано от интересите и очакванията на гражданите. Но след като в една държава омбудсманът, който трябва да защитава хората, е препятстван, атакуван, има опити да бъде сплашен, да бъде дискредитиран, какво остава за останалите граждани".

Оставете коментар