Събота, 21 Септември 2019
Вторник, 08 Януари 2019 11:48

Памет! Повече памет

Александър Симов в отговор на Николай Ненчев за избора на боен самолет

 

България прави правилния избор с изтребителите Ф-16, а конфликтът около това кой боен самолет да бъде купен за нуждите на българските ВВС е изкуствен и е резултат на друг тип интереси.

Изборът на Ф-16 е чудесен. Но нека министърът на отбраната да помисли и да проведе настоятелни разговори за това при подписването на договора незабавно да получим 4 или 5 Ф-16 от САЩ, които да бъдат на разположение. Този път България прави правилния избор, въпреки съпротивата на Радев.

Николай Ненчев – бивш военен министър, пред bTV

*** *** ***

Знам, че паметта е презирано качество по земите български, но е пълна политическа и морална деградация човек като Николай Ненчев да бъде канен като експерт по бойни самолети.

Евроатлантическият земеделец стана министър по случайност, а престоят му в Министерството на отбраната ще се запомни със самоубийствена серия от гафове и провали. Като се почне с това, че назначи проститутка в МО (цитирам Антон Тодоров, който дори спечели дело по темата) и се стигне до това как твърдеше, че му бил предлаган подкуп за ремонта на самолетите, а после се отказа от думите си, защото подлежеше на наказателна отговорност.

И сега същото това чучело са го извадили от нафталина да бълва опорки, лъжи и интриги...

Памет. Повече памет.

Александър Симов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар