Четвъртък, 20 Юни 2019
Сряда, 09 Януари 2019 08:03

Държава, на която Каракачанов е военен министър, а роми пребиват командос, не е държава, а катун

Люто кълне Каракачанов циганите днес. Ала забравя, че е назначен да оправя нещата, а не да ги коментира, коментира Велизар Енчев по повод жестокия побой над ефрейтор Валентин Димов.

Вместо да си посипе главите с пепел заради циганския терор, военният министър намери повод да си вдига рейтинга с лъжлива съпричастност.

Каракачанов се провикна от Войводиново: Циганите станаха изключително нагли и това повече не може да продължава! Търпимостта на обществото ни се изчерпа, проплака вицето, който нявга се кълнеше, че стане ли министър, ще инсталира полицай във всяко селце и паланка. 

Той и новините на турски по БНТ обещаваше да свали, и Догановите кадри във военните заводи да измете, ама заради пустото му министерстване и турските новини остави, и депесарските хора пожали. Даже на Пеевски приватизационните дългове опита да опрости. И за награда Канал 3 го осинови.

Люто кълне Каракачанов циганите днес. Ала забравя, че е назначен да оправя нещата, а не да ги коментира. И не циганите са нагли, а силовият министър – същият, който за две години не си мръдна и пръста, за да обуздае ромското самоуправство. Щото евроизбори идат и пак ще му трябва мургавият електорат в Катуница, Галиче, Столипиново, Захарна фабрика, Максуда… 

Някога ревеше като лъв, а днес мълчи като риба за предизборните обещания да прекрати безсрочните помощи и спре медицинското обслужване на здравнонеосигурените. 

Държава, на която Каракачанов е военен министър и първи експерт по изтребители, а двама роми пребиват командос, не е държава, а катун.

Велизар Енчев, фейсбук

Бел. ред. – Нападнатият от цигани в село Войводиново военнослужещ е ефрейтор, с 12-годишен стаж в Специалните сили. Той е от бойно формирование, разузнавач парашутист. За службата си в страната и за участие в мисии е получавал множество награди. 

„Нападателите са действали брутално професионално. Военнослужещият е изненадан в гръб, неговото яке е било използвано, за да му се вържат ръцете отзад, така че той да не може да реагира, и е бил зверски пребит”, съобщи бригаден генерал Явор Матеев, командир на 68-ма бригада Специални сили.

Пребитият Валентин Димов остава в болницата. Предстоят му две тежки операции след побоя, който преживя. Побойниците са двама – на по 17 и 21 г., от циганската махала, които му препречиха пътя пред колата на 6 януари и му се нахвърлиха да го бият. При намесата на местни жители, които се втурнали да му помогнат, пристигнали още двайсетина роми, въоръжени с колове.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар