Четвъртък, 20 Юни 2019
Сряда, 09 Януари 2019 13:32

Решение ли е да събаряш къщи с наказателна цел?

Впечатлена съм от интелигентното управленско решение да събориш къщите на хората на - 10 градуса, да обвържеш това събаряне с престъплението на други хора, които трябва да бъдат съдени от СЪД.

Предлагам на всеки престъпник да се издирват роднините и да им се събарят незаконни гаражи, остъклени тераси, пристройки, тоалетни, зимници!

За пореден път не може да не въздъхнем, възхитени от далновидността на кметове и политици, които спят цяла година и когато трябва да се реагира управленски, да се въдвори правосъдие, они отиват да събарят къщи...

Татяна Кючукова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 09 Януари 2019 13:32
  Криминално проявен агитира за ромската кандидатура в листата на Радан Кънев

  Ромската квота от листата на „градската десница” се популяризира от „лекар” с присъда за извършване на медицинска дейност без разрешение.

 • Сряда, 09 Януари 2019 13:32
  Каракачанов: „Апартаментгейт” е битка за избор на нов главен прокурор

  Не може да протестираш срещу циганската престъпност и да правиш цигански работи, заяви лидерът на ВМРО и министър на отбраната

 • Сряда, 09 Януари 2019 13:32
  Каракачанов: В България няма реална интеграционна политика за циганите

   

  В България няма реална интеграционна политика за циганите. Това каза в интервю за сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов във връзка с напрежението в Габрово през последните дни.

  „Моделът в България беше обърнат и близо 30 години се опитваха да ни обясняват, че интеграцията е мнозинството от населението да свикне с безобразията на малцинството и да търпи това, което се случва. Това не е интеграция. Моделът би следвало да бъде през училище, през създаване на грамотност, създаване на трудови навици и възпитание. Това означава интеграция – населението да се осъзнае, че е част от обществото, а в обществото има закони и правила, които се спазват, че на чуждия живот и собственост не може да се посяга.

   

  Търпимост има, следва да има и толерантност, и разбиране, когато виждаш, че тази група от населението полага усилия да се интегрира и да направи нещо, полезно за себе си и за останалите“, уточни Каракачанов.

  Министърът отбеляза, че затова е необходима ясна и целенасочена държавна политика, защото нито местните власти, нито образователното министерство или полицията могат да се справят самостоятелно с този проблем.

  За решаване на циганския въпрос е необходима ясна и целенасочена, но твърда държавна политика, каза още Каракачанов.

Оставете коментар