Четвъртък, 20 Юни 2019
Четвъртък, 10 Януари 2019 08:19

На евроизборите БСП ще изпадне в хаос, а ГЕРБ ще има предимство

Цветан Цветанов отново с нападки срещу БСП и Нинова

"Успех на ГЕРБ на европейските избори през пролетта ще ни създаде много добри условия за работа за местния вот. Ние ще имаме психологическото предимство и нужното спокойствие, а БСП ще изпадне в хаос. Това заявих тази вечер по време на среща със структурата на ГЕРБ-София. На нея присъстваха районните ръководители на ГЕРБ в столицата, народните представители от ГЕРБ-София, общинските съветници, кметове на столични райони, както и кметове на кметства. 

Подчертах, че в интерес на ГЕРБ е Корнелия Нинова да остане председател на БСП до европейския вот, защото тя се държи агресивно и недържавнически, а хората го виждат. Обясних, че загуба на БСП на евроизборите ще стартира необратими процеси. В БСП има напрежение, което не пожелавам на нито една партия. Отбелязах, че БСП и Нинова ще стават дори по-агресивни и атаките с компромати ще зачестят, защото изборите наближават, а те нямат какво да покажат.

Ние обаче имаме с какво да се похвалим и на компроматите ще отговорим с истината и с реалните резултати от нашата работа. В тази връзка изтъкнах, че скоро стартира гражданският диалог „Европа в нашия дом“, с който ще покажем какво е направено в България благодарение на европейската солидарност."

Цветан Цветанов, ФБ страница

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар