Понеделник, 25 Март 2019
Четвъртък, 10 Януари 2019 08:19

На евроизборите БСП ще изпадне в хаос, а ГЕРБ ще има предимство

Цветан Цветанов отново с нападки срещу БСП и Нинова

"Успех на ГЕРБ на европейските избори през пролетта ще ни създаде много добри условия за работа за местния вот. Ние ще имаме психологическото предимство и нужното спокойствие, а БСП ще изпадне в хаос. Това заявих тази вечер по време на среща със структурата на ГЕРБ-София. На нея присъстваха районните ръководители на ГЕРБ в столицата, народните представители от ГЕРБ-София, общинските съветници, кметове на столични райони, както и кметове на кметства. 

Подчертах, че в интерес на ГЕРБ е Корнелия Нинова да остане председател на БСП до европейския вот, защото тя се държи агресивно и недържавнически, а хората го виждат. Обясних, че загуба на БСП на евроизборите ще стартира необратими процеси. В БСП има напрежение, което не пожелавам на нито една партия. Отбелязах, че БСП и Нинова ще стават дори по-агресивни и атаките с компромати ще зачестят, защото изборите наближават, а те нямат какво да покажат.

Ние обаче имаме с какво да се похвалим и на компроматите ще отговорим с истината и с реалните резултати от нашата работа. В тази връзка изтъкнах, че скоро стартира гражданският диалог „Европа в нашия дом“, с който ще покажем какво е направено в България благодарение на европейската солидарност."

Цветан Цветанов, ФБ страница

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 10 Януари 2019 08:19
  Юлиан Ангелов: Искаме да запазим формулата „Обединени патриоти“ на евровота

  Явяването заедно ще покаже единство, но ВМРО води и подготовка и за самостоятелно явяване на европейските избори

 • Четвъртък, 10 Януари 2019 08:19
  Цветанов нямало да подава оставка

  Председателят на ПГ на ГЕРБ  Цветан Цветанов няма да подава оставка като председател на предизборния щаб на управляващата партия.

  Това е споделил той с приближени партийни съратници, предава Епицентър.бг.

  Нещо повече - партията и парламентарната група застават зад него. Партийните структури ще изразят в нарочни декларации подкрепата си за Цветанов, изтъквайки незаменимата му роля за ГЕРБ.

  Сред депутатите на ГЕРБ започва зрее недоволство от Борисов и от навика му да се освобождава от хора, които стават обект на медийни атаки. 

  Във Фейсбук е създадена група "Цветанов е невинен", където тече кампания от волеизвления на негови поддържници.

  Председателят на правната комисия Данаил Кирилов е качил на страницата си във ФБ призива "Цветанов е невинен". Десислава Атанасова също е споделила страницата, а пък Ирена Соколова е написала вдъхновяващ пост в защита на зам.-председателя на ГЕРБ.

 • Четвъртък, 10 Януари 2019 08:19
  Добро утро! Цветанов е жертва на постановка! 7 пъти му подхвърлят апартаменти, а той едвам търпи!

  Господин Цветанов е просто поредната жертва на долната бандитска среда в България

Оставете коментар