Петък, 18 Януари 2019
Събота, 12 Януари 2019 19:15

Защо ни се сриват е-винетките?

АПИ търси IT-специалист на длъжност „Началник” за ... 510 лв. заплата

Агенция Пътна Инфраструктура си търси IT човек за ръководител на тол системата със заплата... "от 510 лв." Длъжността е "Началник отдел „Управление на информационна система и инфраструктура.“

Това написа във Фейсбук икономистът и маркетинг директор в IT компания  Иво Мирчев, онагледявайки със снимка обява от Jobs.bg:

Снимка на Иво Мирчев.

Напомняне от BIG5: минималната работна заплата за 2019 година е 560 лв.!

В прессъобщение на Министерския съвет от 19 Декември 2018 г. четем: „Увеличаването на размера на минималната работна заплата отразява заявения приоритет на правителството за устойчиво повишаване на стандарта на живот. Нарастването ще допринесе за повишаване на мотивацията за търсене на работа на най-нискодоходната група от работната сила, както и за запазване на жизненото равнище и намаляване на риска от бедност сред работещите.”

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 12 Януари 2019 19:15
  АПИ: „Автомагистрали“ няма сключени договори с подизпълнители за строителство на АМ "Хемус"

  Държавното дружество ще изгражда 134 км от АМ „Хемус. Пътната агенция в отговор на искането на БСП за представяне условията на договора за изграждане на магистралата.

 • Събота, 12 Януари 2019 19:15
  Елена Йончева: Фирма "Автомагистрали" няма капацитет за строителството. Вярно ли е, че шефът й Стоян Беличев е бил съдружник с Гинка Върбакова?

  Депутати от ПГ на "БСП за България" внесоха в АПИ искане за предоставяне на договора между АПИ и държавното дружество "Автомагистрали" за строителство на АМ „Хемус“.

  "Искаме от "Агенция пътна инфраструктура" да ни бъде предоставен договорът между АПИ и държавната фирма "Автомагистрали" за възлагане на строителството на АМ "Хемус". Искаме и от МРРБ да ни бъдат предоставени рамковите споразумения между държавното дружество "Автомагистрали" и фирмите, които ще строят отсечките от аутобана."

  Това заяви говорителят на ПГ на "БСП за България" Елена Йончева пред медиите след като тя и група народни представители от левицата внесоха искането в АПИ.

  "Още на 10 октомври 2018 г. бившият директор на АПИ Светослав Глосов казва, че до края на 2018 г. ще бъдат обявени обществените поръчки за строителството на АМ "Хемус". Малко след това строителството се възлага на фирми, без конкурс и обществена поръчка", припомни Елена Йончева.

 • Събота, 12 Януари 2019 19:15
  Пълно мълчание в държавата за новото име на Македония

  Нито един от официалните сайтове в България - на МВнР, Министерски съвет и Президент, не се споменава, че страната ни има съсед с ново име - Република Северна Македония

Оставете коментар