Петък, 22 Февруари 2019
Четвъртък, 24 Януари 2019 12:56

Мярка за превъзпитание

Анна Заркова за сигналите срещу Елена Йончева и мярката на прокуратурата

Чувам, че прокуратурата щяла добросъвестно да проверява дали е верен сигналът, който Антон Тодоров, Тома Биков и Делян Незнамсикой й пратиха, а именно - че Елена Йончева не е никаква журналистка, нито е депутатка от опозицията, а е перачка на пари.

Като е тъй, прокуратурата сигурно първо ще разпита Антон и Тома отде например са научили това, което твърдят - дали не е оттам, откъдето научиха й онова, което твърдяха по-рано: че "Бойко, Цецо и Роско са шайка" и че "Бойко е карикатура на диктатор".

След това прокуратурата вероятно ще събере свидетелски показания за двамата Цветановци - тоя от банката и тоя от шайката - та да се види кой от тях е по-съпричастен към мярката за неотклонение и превъзпитание, която Елена търпи точно сега, преди евроизборите и в разгара на корупционните скандали.

Впрочем, говори се, че и самата Елена била готова да свидетелства, и то така, че след това свободните килии да станат с 4 по-малко. За точния брой на килиите не съм сигурна само и не мога да ви кажа дали е вярно.

Анна Заркова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар