Понеделник, 22 Април 2019
Четвъртък, 24 Януари 2019 12:56

Мярка за превъзпитание

Анна Заркова за сигналите срещу Елена Йончева и мярката на прокуратурата

Чувам, че прокуратурата щяла добросъвестно да проверява дали е верен сигналът, който Антон Тодоров, Тома Биков и Делян Незнамсикой й пратиха, а именно - че Елена Йончева не е никаква журналистка, нито е депутатка от опозицията, а е перачка на пари.

Като е тъй, прокуратурата сигурно първо ще разпита Антон и Тома отде например са научили това, което твърдят - дали не е оттам, откъдето научиха й онова, което твърдяха по-рано: че "Бойко, Цецо и Роско са шайка" и че "Бойко е карикатура на диктатор".

След това прокуратурата вероятно ще събере свидетелски показания за двамата Цветановци - тоя от банката и тоя от шайката - та да се види кой от тях е по-съпричастен към мярката за неотклонение и превъзпитание, която Елена търпи точно сега, преди евроизборите и в разгара на корупционните скандали.

Впрочем, говори се, че и самата Елена била готова да свидетелства, и то така, че след това свободните килии да станат с 4 по-малко. За точния брой на килиите не съм сигурна само и не мога да ви кажа дали е вярно.

Анна Заркова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 24 Януари 2019 12:56
  Йончева дава на спецпрокуратурата оригинален запис на “Ало, Банов”

  "Ние предоставяме на специализираната прокуратура запис, това е оригиналният запис, направен е на 21.03.2016. Смятам, че този път специализираната прокуратура няма да може да се измъкне от разследване по аферата "Ало, Банов."

  Това каза водачът на листата за евроизборите на БСП Елена Йончева, на специална пресконференция от централата на партията. 

  "От документите по безспорен начин се установяват думите от записа", добави депутатът юрист Пенчо Минков.

  „Проверих записа, направен е на 21.03.2016 г. и неговата продължителност и съдържание отговарят напълно на копието на електронния запис, който предоставихме на специализираната прокуратура. Смятаме, че този път спецпрокуратурата няма да се измъкне от разследване", заяви на пресконференцията Йончева. 

  БСП обжалват постановлението, с което спецпрокуратурата отказа да образува досъдебно производство по сигналите срещу министъра на културата Боил Банов за строежа на Ларгото. 

 • Четвъртък, 24 Януари 2019 12:56
  БСП представя кандидатите си за евродепутати

  Корнелия Нинова: Целта е победа на изборите; Елена Йончева: Да отвоюваме своето достойно място в Европа.

  На специално събитие в Южния парк в София БСП представи листата си за европейските избори.

  Лидерът на партията Корнелия Нинова заяви, че целта е победа на изборите, а евентуална загуба на ГЕРБ ще доведе до предсрочни парламентарни избори. 

  БСП регистрира официално листата си, чийто водач е червената депутатка Елена Йончева, в ЦИК в петък. 

  „Вече 12-та година вървим към Европа с копнеж, че България ще се доближи до тази Европа - на социалната защита, достойнство и свобода, за която всеки от вас е мечтал”. Това каза водачът на листата на БСП за изборите за Европейски парламент Елена Йончева по време на представянето на листата на левицата. Тя добави, че българинът се стреми към  Европа, в която гражданинът може да получи справедливост - и без да е приближен до властта.

  „Европа, където бизнесът не е подложен на рекет и можеш да получиш добро образоване, независимо от социалния си статус. В Европа, където доброто и безплатно здравеопазване е гарантирано от държавата”, каза още Йончева.

 • Четвъртък, 24 Януари 2019 12:56
  Мащабна акция във Видинско срещу трафика на хора, 9 души са задържани (допълнена)

  Извършват се обиски и разпити на свидетели в няколко села

Оставете коментар