Събота, 17 Август 2019
Четвъртък, 24 Януари 2019 12:56

Мярка за превъзпитание

Анна Заркова за сигналите срещу Елена Йончева и мярката на прокуратурата

Чувам, че прокуратурата щяла добросъвестно да проверява дали е верен сигналът, който Антон Тодоров, Тома Биков и Делян Незнамсикой й пратиха, а именно - че Елена Йончева не е никаква журналистка, нито е депутатка от опозицията, а е перачка на пари.

Като е тъй, прокуратурата сигурно първо ще разпита Антон и Тома отде например са научили това, което твърдят - дали не е оттам, откъдето научиха й онова, което твърдяха по-рано: че "Бойко, Цецо и Роско са шайка" и че "Бойко е карикатура на диктатор".

След това прокуратурата вероятно ще събере свидетелски показания за двамата Цветановци - тоя от банката и тоя от шайката - та да се види кой от тях е по-съпричастен към мярката за неотклонение и превъзпитание, която Елена търпи точно сега, преди евроизборите и в разгара на корупционните скандали.

Впрочем, говори се, че и самата Елена била готова да свидетелства, и то така, че след това свободните килии да станат с 4 по-малко. За точния брой на килиите не съм сигурна само и не мога да ви кажа дали е вярно.

Анна Заркова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 24 Януари 2019 12:56
  СГС прекрати дело срещу Елена Йончева за клевета

  Софийският градски съд прекрати гражданското дело за клевета, което бизнесменът Иван Саздов заведе срещу евродепутатката Елена Йончева

 • Четвъртък, 24 Януари 2019 12:56
  Иван Гешев: Разкрити са две убийства в област Варна

  Приоритет на прокуратурата е противодействие на битовата престъпност, каза заместник-главният прокурор

  Две брутални убийства бяха разкрити във Варна. За едното от тях е задържан 91-годишен мъж. А в другия случай става дума за домашно насилие, което започва с юмруци и завършва със смъртта на жена.

  "Имаме проблем с битовата престъпност и домашното насилие в България. Приоритет на прокуратурата е противодействие на битовата престъпност. Държавата е в дълг към хората по малките населени места". Това каза заместник-главният прокурор Иван Гешев по време на брифинг на прокуратурата във Варна, предаде Нова телевизия.

 • Четвъртък, 24 Януари 2019 12:56
  Прокуратурата показа новите доказателства по делото за хакерската атака срещу НАП

  САЩ отнеха визата на собственика на "Тад Груп" Иван Тодоров.

  Прокуратурата направи публично достояние новите доказателства по делото за хакерската атака срещу НАП. Те бяха представени по време на гледането на мярката за неотклонение на собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров в четвъртък. Обвиненият в подбудителство към кибертероризъм беше върнат в ареста, след като магистратите го определиха като общественоопасен. Към наказателна отговорност са привлечени още Кристиян Бойков и търговският директор на компанията Георги Янков.

  По време на съдебното заседание Апелативната специализирана прокуратура представи нови доказателства - протоколи от разпити на свидетели, експертни справки, както и други документи, съобщават от държавното обвинение. 

Оставете коментар