Петък, 22 Февруари 2019
Четвъртък, 07 Февруари 2019 12:19

За ГЕРБ нарушаването на Изборния кодекс е норма

Корнелия Нинова: Над квотите и партиите стои законът

Слушам коментарите на ГЕРБ и на платените им говорители за избор на нова Централна избирателна комисия и ви призовавам да не допускаме поредната гавра със закона и подмяна на истината.

Мандатът на ЦИК изтича на 21.03.2019 г. Изборният кодекс казва, че трябва да започне процедура за нов избор. Срокът за него е до 21.02.2019 г.

Пожелахме да се спазва законът и ревнаха в хор, че БСП иска да саботира изборите.

За ГЕРБ прилагането на закона е саботаж.

Нарушаването му е норма.

И настъпи една суматоха - защо БСП искат нов избор, като имат своята квота в ЦИК.

Отговорът е прост - защото над квотите и партиите стои законът.

Корнелия Нинова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 07 Февруари 2019 12:19
  Мария Пиргова: Ако от БСП не се радикализират и не искат избори, става неясно защо стоят извън парламента

  Данаил Кирилов и Цветан Цветанов предизвикаха абсолютно ненужна буря за ГЕРБ и се обърнаха към търсенето на служебна победа. Интелигенцията в много отношения е в служба на чужди интереси, българският народ няма водач, а с политика се занимават хора, които нямат никакви умения и парламентът е на 8% доверие, коментира  политологът Мария Пиргова в обзора на деня на радио „Фокус“ „Това е България“.

 • Четвъртък, 07 Февруари 2019 12:19
  ДПС: Страната е в политическа криза! ГЕРБ се провали

  Карадайъ: Популистко-националистическото управление на страната е пълен провал, ГЕРБ генерира напрежение, несигурност и нестабилност. Нашата оценка е, че 10 години България не се управлява, а върви по инерция

 • Четвъртък, 07 Февруари 2019 12:19
  Караянчева: По правилник депутатите получават пари и без да работят

  Кореспонденцията с председателя на БСП Корнелия Нинова е в резултат на писмо на левия лидер до председателя на НС, в което се декларира, че депутатите от ПГ "БСП за България" няма да ползват командировъчни средства от НС, отказват се от служебните автомобили, разходи за гориво и нощувки в избирателните им райони. Социалистите няма да получават и възнагражденията си като депутати за времето, през което отсъстват от работа в парламента.

Оставете коментар