Понеделник, 26 Август 2019
Сряда, 20 Февруари 2019 16:40

А агенция по самоубийствата кога?

Любомир Кольовски по повод зачестилите самоубийства и убийства и новите агенции и звена в държавната администрация

Създаване на Агенция по безопасност на движението по пътищата е оповестило правителството днес. В агенцията, под мъдрото ръководство на някоя си Малина Крумова, ще се трудят неуморно около 120 човека.

Вчера дойде новината за образуване на специализирано звено към Министерския съвет, което ще се бори с дезинформацията и ще бъде подчинено на един от вицепремиерите. Вероятно и в това звено ще се отворят 50-60 работни места за други малинки и калинки.

Предлагам на премиера и подчинените му безделници да създадат някаква структура, агенция или каквото и да е, която да поеме самоубийствата.

Любомир Кольовски, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 20 Февруари 2019 16:40
  "Проектът" на Славчо Тр. е добре планиран елемент от някакъв пъзел

  Любомир Кольовски: Жалко за таргета - млади хора, които поради невежеството и простотията си позволяват да ги забъркат в тая отвратителна, смрадлива и вкисната каша

 • Сряда, 20 Февруари 2019 16:40
  Неприкрит слугинаж – между агрономството и медиите

  Любомир Кольовски за избора на нов член на СЕМ: Този "избор" е повече от скандален. Може би Георгиева, с оглед на бакалавърските си познания по аграрна икономика, ще наблюдава предаването на БНТ "Бразди" и ще съветва Кошлуков как да се отразява дълбоката есенна оран и жътвата на слънчогледа?

 • Сряда, 20 Февруари 2019 16:40
  Правителството одобри актуализация на бюджета заради сделката за Ф-16

  Замразяват се проектите за нови кораби и бронирани машини. Заради сделката в края на юни беше емитиран вътрешен дълг от 300 милиона лева.

  Министерски съвет одобри проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2019 година, съобщиха от правителствената информационна служба.

  Това е втора актуализация на бюджета през годината. Първата беше заради намаляването на партийните субсидии. Този път кабинетът трябва да осигури допълнителен ресурс за закупуването на военната техника, като по-късно през месеца ще бъде поет още дълг от вътрешния пазар. Очакваната сума на новите задължения е 200 млн. лева.

  Законопроектът е изготвен във връзка с придобиването на нов тип бойни самолети от въоръжените сили на Република България, които са от изключителна важност за националната сигурност и отбраната на страната, за прилагане на механизмите на колективната отбрана на НАТО и общата политика за сигурност и отбрана на ЕС, се уточнява в съобщението.

Оставете коментар