Събота, 23 Март 2019
Четвъртък, 07 Март 2019 12:47

За тъпите неща на „Топлофикация“ и мързеливите софиянци

Цяло щастие за ръководството на "Топлофикация" е, че софиянци са балканци и са мързеливи, пише в социалната мрежа Любомир Кольовски по повод поредната авария с топлоподаването в София.

Гледам в някакви идиотски новини идиотски репортаж за някаква идиотска авария, която оставила без парно и без топла вода един голям централен район на столицата по причина на това, че една тръба се спукала, а тръбата била положена някога, през 80-те години на миналия век и оттогава не е ремонтирана, не е реновирана и съответно корозирала и взела, че се спукала през зимата на 2019 г.

И си задавам идиотския въпрос: през тия 40-50 години колко началници, генерални директори, членове на управителни съвети и директорски бордове са минали през "Топлофикация", редовно са си получавали премиалните и останалите възнаграждения, пощипвали са секретарките си, возили са се на лъскави коли, ходили са по коктейли, а не са се сетили да я сменят, ремонтират или реновират тая шибана тръба, която точно днес се е спукала и е оставила без топлина и без топла вода стотици и хиляди нещастници.

На всичкото отгоре, от "Топлофикация" казали, че 48-часовото отстраняване на аварията няма да се таксува на потребителите. Обаче, от "Топлофикация" нищо не казват за извънредните разходи на софиянци, които поради липсата на парно и топла вода, ще включват печки, котлони, радиатори, бързовари и други примитивни ел. уреди и ще си платят чинно тока другия месец.

И понеже съм тъпанар, си зададох тъпия въпрос: Не е ли редно "Топлофикация" да поеме и заплати извънредните разходи на поразените от некадърността на шефовете на "Топлофикация" софиянци?

Цяло щастие за ръководството на "Топлофикация" е, че софиянци са балканци и са мързеливи. И няма да заведат един колективен иск срещу "Топлофикация" и да си потърсят обезщетенията за вредите и бедите, причинени им от тия тъпанари, дето получават тлъсти възнаграждения от бордовете на директорите и се возят в лъскави коли, в които на задната седалка щипят секретарките си.

Любомир Кольовски, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 07 Март 2019 12:47
  Безотговорно e при две излезли партии от парламента да заявяваш, че ти е комфортно

  Любомир Кольовски коментира реакцията на управляващото мнозинство след напускането и на „Воля” от Народното събрание

 • Четвъртък, 07 Март 2019 12:47
  "Топлофикация София" е платила над 2 млн. лв. на външни адвокати при 19 на щат

  Вижте въпросите на Мая Манолова и отговорите на Топлофикация

 • Четвъртък, 07 Март 2019 12:47
  Любомир Кольовски: Все се надявах нормалното да бъде реанимирано

  "САЩ приемат закон, за да установят парите на Путин", съобщава в заглавие в. "Сега" и продължава да ме разсмива с информацията, че две депутатки от демократическата и републиканската партии внесли проектозакон в Конгреса на САЩ, за да изяснят колко пари има президентът на Руската федерация. Кодовото название на законопроекта е "Закон за прозрачността на Владимир Путин".

  Законът, ако бъде приет, ще задължи разузнаването на САЩ да разбере колко пари има Путин. По този начин ще се пресекат опитите на руския президент да отслаби американската демокрация (?!).

  Аз знам, че светът се е побъркал, но все се надявах нормалното да бъде реанимирано по някакъв начин. Очевидно, оптимизмът ми е ненавременен, прибързан и неоснователен.

  Любомир Кольовски, фейсбук

Оставете коментар