Вторник, 20 Август 2019
Петък, 29 Март 2019 14:43

Властта ни се прави на утрепана за 58 милиона, а гони до дупка за данъчни задължения обикновения човечец

Проф. Николай Слатински с кратък коментар в социалната мрежа описва приоритетите и двойния стандарт в управлението

"Тази сутрин слушам вайкане как евроизборите щели били да струват 32 милиона лева! И си помислих, че ако храбрата ни държава си прибере своите 58 милиона лева от разградския "нова" олигарх, ще си реши този проблем и дори ще остане за доста отлагани детски животоспасяващи операции!!

Странно как властта ни се прави на утрепана за тия 58 милиона лева, а гони до дупка за данъчни задължения от 58 лева обикновения човечец..."

Николай Слатински, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 29 Март 2019 14:43
  България може да плати седемцифрена сума на фирмата майка "ТАД Груп"

  Това каза адвокатът на обвиняемия за хакерската атака срещу НАП - Иван Тодоров, който е в ареста

 • Петък, 29 Март 2019 14:43
  50 души в професионален чат имали паролите за НАП

  НАП е разбита от друг хакер в деня, в който Кристиян Бойков коментира "НАП си отива" - репликата, която е част от доказателствата на прокуратурата срещу него.

 • Петък, 29 Март 2019 14:43
  Прокуратурата показа новите доказателства по делото за хакерската атака срещу НАП

  САЩ отнеха визата на собственика на "Тад Груп" Иван Тодоров.

  Прокуратурата направи публично достояние новите доказателства по делото за хакерската атака срещу НАП. Те бяха представени по време на гледането на мярката за неотклонение на собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров в четвъртък. Обвиненият в подбудителство към кибертероризъм беше върнат в ареста, след като магистратите го определиха като общественоопасен. Към наказателна отговорност са привлечени още Кристиян Бойков и търговският директор на компанията Георги Янков.

  По време на съдебното заседание Апелативната специализирана прокуратура представи нови доказателства - протоколи от разпити на свидетели, експертни справки, както и други документи, съобщават от държавното обвинение. 

Оставете коментар