Неделя, 08 Декември 2019
Четвъртък, 04 Април 2019 07:08

Контрера от ВМРО разби лъжите на Веселин Марешки

Общинският съветник и член на националното ръководство на ВМРО Карлос Контрера направи разтърсващ коментар във връзка с поредните помпозни, но смешни изказвания на Веселин Марешки

Ето какво написа войводата във Фейсбук:

Какъв парадокс, "родолюбецът" Марешки в коалиция с турската партия на Касим Дал и Корман Исмаилов. Страшно родолюбиво. Липсва му само Местан за коалиционен партньор”.

Коментарът на общинския съветник от ВМРО е по повод изявлението на Марешки от сряда по повод коалицията „Воля - българските родолюбци": „Основна цел ни е да изпратим в Европейския парламент български родолюбци, а не безродници“ и убеждението на аптекарския бос, че ще прескочат прага от 5,8%.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 04 Април 2019 07:08
  Депутат от ВМРО се отървал от фирма с половин милион дълг към хазната

  Стоян Божинов е новият депутат на „Обединените патриоти”, който зае мястото на станалия кмет на Сандански Атанас Стоилов. Освен с депутатски имунитет, Стоян Божинов има и сложни взаимоотношения с НАП и с банка, разкрива разследване на сайта „Биволъ”

 • Четвъртък, 04 Април 2019 07:08
  Таен коалиционен съвет отсвири пенсиите

  Научаваме от медиите, че на територията на НС се е състоял частичен коалиционен съвет между ГЕРБ, ВМРО и НФСБ. Към народните представители от АТАКА никой не е отправил покана за присъствие. Според информационни източници на срещата е била засегната и темата за размера на минималната пенсия.

 • Четвъртък, 04 Април 2019 07:08
  МВнР реагира на думите на Макрон за мигрантите от Африка и българските банди. Френският посланик Флоранс Робин е извикана в понеделник за обяснения във Външно

  След Украйна и България реагира на изказването на френския президент Еманюел Макрон, че предпочита легални мигранти от Африка вместо нелегални банди от Украйна и България (виж ТУК).

  Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева нареди на посланика на България в Париж Ангел Чолаков да връчи протестна нота във френското Министерство на външните работи заради неблагоприятното изказване на президента Еманюел Макрон по адрес на българите в интервю за крайнодясно списание, съобщи БНТ.

  Френският посланик в София Флоранс Робин е извикана в понеделник за обяснения във външното министерство.

  Украинското министерство на външните работи вече извика френския посланик да даде обяснения за думите на Макрон относно „украинските банди”, съобщи говорителката на министерството Екатерина Зеленко.

Оставете коментар