Понеделник, 19 Август 2019
Четвъртък, 04 Април 2019 07:08

Контрера от ВМРО разби лъжите на Веселин Марешки

Общинският съветник и член на националното ръководство на ВМРО Карлос Контрера направи разтърсващ коментар във връзка с поредните помпозни, но смешни изказвания на Веселин Марешки

Ето какво написа войводата във Фейсбук:

Какъв парадокс, "родолюбецът" Марешки в коалиция с турската партия на Касим Дал и Корман Исмаилов. Страшно родолюбиво. Липсва му само Местан за коалиционен партньор”.

Коментарът на общинския съветник от ВМРО е по повод изявлението на Марешки от сряда по повод коалицията „Воля - българските родолюбци": „Основна цел ни е да изпратим в Европейския парламент български родолюбци, а не безродници“ и убеждението на аптекарския бос, че ще прескочат прага от 5,8%.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 04 Април 2019 07:08
  ВМРО започва обществено обсъждане на идеята за химическа кастрация при престъпления

  От ВМРО искат премахване на съкратеното съдебно следствие, което намалява с една трета присъдите при тежки престъпления. Това става ясно от разпространена до медиите позиция на партията, „която идва след поредното брутално престъпление, извършено от човек, който не се вписва в нормите на нормалното съвременно българско общество”.

  Става дума за пребитото до смърт и изнасилено седемгодишно момиченце в сливенското село Сотиря, за което е обвинен 21-годишен мъж. 

  От ВМРО са категорични, че неизбежната отбрана също трябва да бъде внедрена в наказателната юриспруденция максимално бързо.

  От партията започват обществено обсъждане на идеята за химическа кастрация в престъпления като изнасилвания, блудства и други сексуални посегателства - практика, която отдавна се прилага в други държави. 

  Публикуваме пълния текст на позицията на ВМРО:

 • Четвъртък, 04 Април 2019 07:08
  Случаят в Сотиря показва, че концепцията за несоциализираните общности, трябва да бъде приета

  Красимир Каракачанов преди повече от половин година предложи за обсъждане и приемане Концепцията за промени в политиката за интеграция на циганския (ромския) етнос в Република България и мерките за реализацията им

 • Четвъртък, 04 Април 2019 07:08
  Европарламентът трябва да се махне, защото е безсмислен

  В Страсбург гласуваме скучни неща, смята избраният от листата на ВМРО евродепутат Андрей Слабаков

Оставете коментар