Петък, 19 Април 2019
Петък, 12 Април 2019 11:02

Бояна Бозаджиева за Крум Зарков: Чудя му се защо се върна в България! 

Заради тези гадости у нас ли, пита медийният съветник на Корнелия Нинова в пост във Фейсбук

"Ако Крум Зарков искал да си осигури блестящ бит, то е можел да го има там, където наистина е престижно, а не тук, където успехът се мери в барбекюта и ‘жакузита"

Това пише в профила си във Фейсбук Бояна Бозаджиева, медиен съветник на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Повод зе гнева й е проверката, която прави КПКОНПИ по нареждане на прокуратурата за произхода на средствата, с които си е купил апартамент на пазарни цени. "От спестявания - мои, на съпругата ми и на родителите ни, и от ипотека, която ще изплащам до 2036 година", отговори Зарков.

Ето целият пост на Бояна Бозаджиева във Фейсбук

Нямам отговор защо Крум Зарков е решил да се върне, при всички възможности, които е имал в чужбина. Той няма да ги разкаже, а ако го попитате, ще махне с ръка и от скромност ще ги представи като нещо абсолютно нормално и постижимо за всеки.

Истината обаче е, че той е имал такива шансове, които се отварят само пред истински можещите, пред най-добрите. Много от юристите в парламента трябва да се изчервяват само от неговото присъствие не само защото знае повече от тях, а най-вече защото никога не би го използвал, за да ги унижи или навреди.

Ако е искал да си осигури блестящ бит, то е можел да го има там, където наистина е престижно, а не тук, където успехът се мери в барбекюта и ‘жакузита.

В ден като този ме е яд на него - защо не е последвал шанса си, ей така, заради тези, които не сме го имали.

Пиша всичко това не с професионална обремененост, а с огорчение на млад човек, който живее тук с нормални хора, на които им се случват гадости само защото са в политиката.

 В ден като този ми идва да си стегна багажа в жълта найлонова торбичка с надпис “Била” и да се отправя към Терминал 1.

П.С. До края на месеца очаквам в БСП да бъдат разкрити канибали и вуду магьосници. С нетърпение чакам и поредната политическа прогноза на Алена.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 12 Април 2019 11:02
  Йончева: Победата на БСП ще е началото на краха на ГЕРБ

  Следващата седмица ще покажем още доказателства, които доказват, че г-н Банов фалшифицира документи, обеща водача на евролистата на БСП

 • Петък, 12 Април 2019 11:02
  Нинова: Евроизборите са вот на недоверие към ГЕРБ и Борисов

  "БСП за България" регистрира листата си в ЦИК

 • Петък, 12 Април 2019 11:02
  "Тренд": БСП е първа политическа сила

  Скандалите около апартаментите на властта в последните няколко седмици са нанесли видима имиджова щета върху основаната управляваща партия ГЕРБ. Това сочат резултати от проучването на социологическата агенция "Тренд" за нагласите на българите спрямо предстоящите евроизбори.

  Проучването показва, че първа политическа сила вече не е ГЕРБ, а БСП. Към месец март 2019 година ГЕРБ биха получили 33,6% от гласовете, а БСП - 30,4%. През месец април обаче картината е по-различна, герберите губят цели 3% от подкрепата си, докато социалистите успяват да запазят нивата си и дори минимално да ги покачат.

  Ако изборите бяха днес 31,3% от българите биха гласували за БСП, а 30,5% - за ГЕРБ, показва проучването. Твърдо на трета позиция остава ДПС. През март - с 12,1% подкрепа, а през април - с 12,7% от гласуващите.

  ВМРО също покачват нивото си на подкрепа през април спрямо март - 4,4% през третия и 5,5% през четвъртия месец на настоящата година. Те събират голяма част от патриотичния електорат - около 55%, запазвайки шансовете си да минат бариерата от 5,88%. Общо 57% от запитаните казват,че все още не са решили за кого и дали въобще да гласуват. 43% пък обясняват, че са взели категорично решение.

Оставете коментар