Петък, 19 Април 2019
Понеделник, 15 Април 2019 10:39

Волгин: 3-ата в листата на БСП е завършила Соросовия университет в Будапеща

Г-жа Милениум по нищо не се отличава от Габриел и Мейдел

Третата в листата на БСП е завършила Соросовия университет в Будапеща. Сега е инвестиционен банкер. Много ще се радвам някой да обясни какво й е "лявото" на г-жа Милениум. Тя по нищо не се отличава от госпожи като Габриел или Майдел. Въпрос на чиста случайност е, че г-жа Габриел е в листата на ГЕРБ, а г-жа Пенкова е в тази на БСП.

 Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Спокойно би могло да бъде и обратното. Именно тази порочна еднаквост и взаимозаменяемост предизвиква отвращение у много български избиратели. Именно затова хората търсят алтернативи. А когато има търсене, има и предлагане. Само после да няма рев от страна на елита -"Леле, популизъм, леле какво стана!" Нищо не става без причина, уважаеми елитарии. Просто берете плодовете на собствения си егоизъм и цинизъм.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 15 Април 2019 10:39
  Петър Волгин: Крим винаги е принадлежал на Русия

  Бесните евроатлантици сигурно съжаляват, че не сме си останали част от Османската империя

 • Понеделник, 15 Април 2019 10:39
  След ислямистки атентат ЕП осъжда Русия като агресор

  „Докато в Страсбург – седалище на Европарламента, се извършва ислямистки атентат, същият този Европарламент приема декларация, осъждаща... руската агресия!?!?!? Тези наистина нямат връзка с главния мозък!”, написа Петър Волгин във Фейсбук.

  Коментарът на журналиста е по повод заседанието на евродепутатите от сряда, когато отчетоха извършените реформи в Украйна, като същевременно осъдиха агресията на Русия в Керченския проток и изграждането на „Северен поток 2“.

  В декларация евродепутатите осъждат категорично агресията на Русия срещу Украйна на 25 ноември в Керченския проток и настояват за незабавното и безусловно освобождаване на всички украински кораби и моряци. Те са сериозно загрижени, че напрежението може да представлява прикрит опит за анексиране на суверенните права на Украйна в Азовско море. Поради тази причина Русия трябва да гарантира свободата на корабоплаването през Керченския проток и в Азовско море, се заявява в текста.

  Резолюцията призовава ЕС и неговите държави членки да въведат целенасочени санкции срещу Русия, в случай че украинските военнослужещи не бъдат освободени и в случай на по- нататъшна военна ескалация.

  В заключение евродепутатите категорично осъждат нарастващия брой физически нападения срещу защитници на гражданските права и журналисти, както и насилието срещу ромите и ЛГБТИ общностите.

  Освен това те изискват от Руската федерация незабавно и безусловно да освободи носителя на наградата „Сахаров“ за 2018 г. Олег Сенцов и всички други незаконно задържани украински граждани.

 • Понеделник, 15 Април 2019 10:39
  Вредата от соросоидната "левица" беше по-голяма

  Виктор Орбан заслужава поздравления, задето направи така, че соросоидният парник, наречен "университет", да си замине от Унгария.

  Това беше класически инкубатор за неолиберални бройлери. И няма никакво значение дали впоследствие бройлерите се наричаха "десни" или "леви". Както "десните", така и "левите" бройлери нанесоха големи вреди на мисленето в цяла Европа. Дори вредата от соросоидната "левица" беше по-голяма.

  Това са хората, които в продължение на години повтаряха, че няма смисъл да се борим за икономическите си права, да искаме по-добри заплати и по-добри условия на труд. Това било "дребнотемие".

  Според соросоидните "леви" най-важното било "сексуалната идентичност" и "личностните терзания". Именно този възглед убива лявото.

  Пренебрежението към хората на труда и възвеличаването на либералния офисен планктон, така характерни за официозната соросоидна "левица", отблъсна от нея страшно много хора. И бройлерите имаха решаваща роля за това.

  Петър Волгин, фейсбук

Оставете коментар