Понеделник, 27 Май 2019
Вторник, 16 Април 2019 09:20

Богомил Бонев: Никой не вярва, че правораздавате, да го знаете!

И няма начин да се отървете от отговорност, защото герб не е вечен

Специализираните съд и прокуратура много скоро трябва да бъдат изправени пред много сериозна ревизия от страна на парламента за наказателната си политика.

Разбира се, първата ревизия ще е въззивната инстанция. 

И там сигурно ще лъснат порочните практики.

Ожесточаването на наказателната политика, двойните стандарти и незаконното използване за репресия на мярката за неотклонение с цел изтръгване на фалшиви показания и обяснения, пораждат съмнението за поръчково "правосъдие". 

И връщането на самопризнанието като "царица на доказателствата". Да не говорим за кошаревските свидетели, с които се сключват безобразни сделки, без санкцията на съда.

Всички се надявахме с това мракобесие да е приключено отдавна и завинаги. Уви! Хората, назначени в тези институции рискуват да се покрият с позор завинаги.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

От това най-малко се нуждаят и управляващите.

Висящ е казусът пред КС, породен от ВКС, за съответствие с Конституцията на тези институции. Те сами доказват, че са извънредни юрисдикции, а това е недопустимо по Конституция.

Никой не вярва, че правораздавате, да го знаете.

И няма начин да се отървете от отговорност, защото герб не е вечен.

Богомил Бонев, Фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 16 Април 2019 09:20
  Богомил Бонев: А тъпото население се върза...

  Това фалксвагени, това ключалки за заден капак в Русе, това шасита за бемвета у Шумен, скоро и ауспуси за Мерцедеси, това два завода секи ден, това тунели през Шипка и невиждани по височина виадукти, това пенции на калпак, кеф ти в евро, кеф ти в долари, това морета у Търговище, кеф ти Черно, кеф ти Егейско, а догодина на Черни връх, това хъб до хъб с американски газ, това 10% брутен вътрешен продукт на секи 6 месеца..., ето и Папата почти е готов да стане православен...
  А тъпото население се върза на едни 800 дни.
  И от това се тръгна.

  Богомил Бонев, facebook

 • Вторник, 16 Април 2019 09:20
 • Вторник, 16 Април 2019 09:20
  Инфантилното оправдание за подаръка от 8 млн. е национално предателство

  За първи път в историята на контраразузнаването, което би трябвало да се бори с чуждите разузнавания, се среща този чисто нов български опит: да се надпреварваме кой ще плати повече, пише Богомил Бонев по повод опростяването на дълговете на Главното мюфтийство

Оставете коментар