Петък, 13 Декември 2019
Събота, 20 Април 2019 09:53

Великденски пудинг с хинин. Горчиви козунаци

Народът тотално обръгна и вече не забелязва как го превръщат в тълпа от безумци и идиоти, пише в социалната мрежа Любомир Кольовски

Всеки ден нас, простите и обикновени хора, ни замесват в разни съмнителни истории, свързани с разкриване на гигантски далавери с апартаменти, имоти, тайнствено изплували наркотици, масирани зрелищни акции срещу телефонни измамници...

Всичко това е богато илюстрирано с шарени картинки от телевизора и гарнирано с раздута информация за злоупотреби и престъпления за милиони.

Всичко това се артикулира от самия премиер посредством нечленоразделни и направо говежди звуци и за мен е откровена заплаха да си налягаме парцалите, че току-виж, погнали ни и нас, простите мишки-избиратели и тъпи поданици.

Щото имаме нахалството и дързостта да сме все още живи, да пътуваме по пътищата-убийци, да се спъваме по странните заградителни съоръжения на столичната "Граф Игнатиев" и сме толкова откачени и отчаяни, че хвърляме торби с хилядарки през прозорците и от просторните тераси на тризонетите си.

Народът тотално обръгна и вече не забелязва как го превръщат в тълпа от безумци и идиоти.

Забъркват ни великденски пудинги и козунаци с много хинин и други горчилки, защото хининът и горчилките временно възспират възпаленията, но не лекуват екземите.

Превърнаха ни в прости компири, картофи, които търсят спасение в обществото на колорадските бръмбари.

Любомир Кольовски, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 20 Април 2019 09:53
  Сидеров: Не съм част от управлението!

  Каракачанов има две детски мечти – да бъде министър на отбраната, другата е да измести АТАКА и Волен, която няма да се сбъдне, категоричен е партийният лидер.

  Да си част от управлението, означава да взимаш решения. Как да съм част от управленската коалиция, като не участвам в нея по никакъв начин. Нито участвам в Коалиционен съвет, който взима решения и който казва какво да се гласува в парламента, нито по някакъв начин съм търсен за каквито и да било решения. Нямам участие във властта! Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров в предаването „Плюс-минус” по Нова ТВ.

  „Става дума за решения, които засягат живота на много хора”, коментира той. Сидеров посочи, че пенсиите не бяха вдигнати на 300 лв., за сметка на партийните субсидии, за които НФСБ и ВМРО изнудиха ГЕРБ.

 • Събота, 20 Април 2019 09:53
  Боян Магдалинчев: В този ВСС няма лобита

  „Работата на Иван Гешев няма да бъде лесна. Може би това ще е единственият главен прокурор, който тепърва ще има много сериозни отговорности и ще трябва да оборва тези, които считат, че изборът му не е подходящ“, заяви Боян Магдалинчев, председателстващ ВСС, в сутрешния блок на БНТ.

 • Събота, 20 Април 2019 09:53

Оставете коментар