Петък, 24 Май 2019
Събота, 20 Април 2019 09:53

Великденски пудинг с хинин. Горчиви козунаци

Народът тотално обръгна и вече не забелязва как го превръщат в тълпа от безумци и идиоти, пише в социалната мрежа Любомир Кольовски

Всеки ден нас, простите и обикновени хора, ни замесват в разни съмнителни истории, свързани с разкриване на гигантски далавери с апартаменти, имоти, тайнствено изплували наркотици, масирани зрелищни акции срещу телефонни измамници...

Всичко това е богато илюстрирано с шарени картинки от телевизора и гарнирано с раздута информация за злоупотреби и престъпления за милиони.

Всичко това се артикулира от самия премиер посредством нечленоразделни и направо говежди звуци и за мен е откровена заплаха да си налягаме парцалите, че току-виж, погнали ни и нас, простите мишки-избиратели и тъпи поданици.

Щото имаме нахалството и дързостта да сме все още живи, да пътуваме по пътищата-убийци, да се спъваме по странните заградителни съоръжения на столичната "Граф Игнатиев" и сме толкова откачени и отчаяни, че хвърляме торби с хилядарки през прозорците и от просторните тераси на тризонетите си.

Народът тотално обръгна и вече не забелязва как го превръщат в тълпа от безумци и идиоти.

Забъркват ни великденски пудинги и козунаци с много хинин и други горчилки, защото хининът и горчилките временно възспират възпаленията, но не лекуват екземите.

Превърнаха ни в прости компири, картофи, които търсят спасение в обществото на колорадските бръмбари.

Любомир Кольовски, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар