Понеделник, 19 Август 2019
Събота, 04 Май 2019 08:04

Бойко е класика – Калоянчев, Мутафова и Парцалев накуп

Явор Дачков за участието на Бойко Борисов в „Панорама”

Не гледах "Панорама", но доколкото разбирам от коментарите тук (бел.ред. – във фейсбук) и цитатите в сайтовете, Борисов е в ремисия.

Дали ще извлече ГЕРБ и този път, предстои да видим. Във всеки случай е прецедент.

От политическа гледна точка той е на годините на Лили Иванова и все още няма намерение да слиза от сцената.

Ако искат да го победят, БСП ще трябва да положат повече усилия и да не разчитат само на естественото отегчение на публиката.

Бойко е българска класика – Калоянчев, Мутафова и Парцалев накуп.

По парадокс той импонира на носталгията по социализма, която е територия на БСП и с това ги обезоръжава.

Трудна ще е тази битка.

Освен, ако Цветанов все пак не си изпусне нервите и не "проговори", както биха написали в "БЛИЦ".

Явор Дачков, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 04 Май 2019 08:04
  Валери Симеонов: Ще се разделим с ГЕРБ, ако жертват националните интереси, за да напълнят гушите на определени лобита

  Предстоят сериозни промени в отношенията на малкия коалиционен партньор с ГЕРБ. ДПС възвърна позициите си във властта след отстраняването на Цветан Цветанов, смята лидерът на НФСБ

 • Събота, 04 Май 2019 08:04
  БСП: Трябва да е ясно кой носи политическата отговорност за изгорялата магистрала „Струма“. В България магистрали няма, има само части от магистрали

  Днес трябваше да стартира тол системата, но това не се случи.

  Трябва да е ясно кой носи политическата отговорност за изгорялата магистрала „Струма“. Това каза заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Георги Свиленски по време на пресконференция.

  „Темата, по която ще си поговорим в горещината на летния сезон, разбира се, е транспортът, който касае всеки един български гражданин и случващото се в държавата. Днес, на 16 август, трябваше да стартира в България работата на прословутата тол система. Днес трябваше всеки един преминаващ през България камион да заплаща за преминато разстояние. Вследствие на тези средства държавният бюджет, държавата, АПИ трябваше да събира пари, с които да ремонтира българските пътища. Какво констатираме на 16 август, вместо да имаме пътища, по които да могат да пътуват българските граждани, имаме участъци от магистрали. Цяла магистрала, работеща в България няма, имаме една магистрала към Българското Черноморие - „Тракия“, която вече поредна година е с ограничения за 90 км в час за движение“, заяви още Свиленски.

  По думите му другата магистрала е „Струма“, която е изгоряла. „За пожара на магистрала „Струма“ четири дни вие медиите и ние политиците ни занимават с прехвърляне на отговорности“, отчете Свиленски. По думите му всички институции ги обединява едно единствено име и един единствен човек - премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

 • Събота, 04 Май 2019 08:04
  Цветан Цветанов: Приветствам промените в раздела за комунистическия режим в учебниците!

  Приветствам сериозните промени в раздела за комунистическия режим в учебниците по история за 10-ти клас, написа бившият зам.-шеф на ГЕРБ Цветан Цветанов във “Фейсбук“

Оставете коментар