Понеделник, 27 Май 2019
Вторник, 14 Май 2019 13:25

Костадин Костадинов или отново за поговорката „Храни куче да те лае“

Какво мога да кажа за човек, който е ял хляб от ръката на АТАКА, а сега, в разгара на кампанията, ни нарича „долна паплач“ и иска да ни убива?

Сега да сведем поглед към Костадин Костадинов. Заедно с една дузина малки, локални партии (повечето от които нямат членска маса, те съществуват само като съдебни регистрации), този човек се явява на предстоящите избори с партията си „Възраждане“ с надеждата да мине 1% и да получи субсидия.

По време на „Великата схизма“ между АТАКА и ТВ Скат (от есента на 2009 г. до лятото на 2016 г., общо 7 години), Костадинов е минал от ВМРО към Скат, където води предаване. Говоря в преизказно време, защото тогава не съм следила флуктуациите в неговата кариера. Но съм благодарна на приятеля Боян Р. Боянов за красноречивото пано от фотофакти, което е публикувал по-долу. Става ясно, че дрейфът е започнал от ВМРО към Скат, оттам в една варненска група, оттам май е бил коалиционен партньор на НФСБ с движението си „Възраждане“, после се присламчи към АТАКА (аз помня това), после се е отъркал о Татяна Дончева, сега вече е извадил калъчката и ще ни коли.

По повод преминаването на Славчо Бинев към ДПС Костадинов писал: „Нищо вече не може да ме учуди в тази долна и продажна антибългарска паплач, наречена Обединени патриоти. Специално за тях смъртното наказание трябва да се върне отново!“

Въх! Този заплашва с физическо ликвидиране? Този, същият човек, който пише буквари за нашите деца?! На какво се дължи този публичен изблик на злоба и омраза към хората, които години наред се мъчиха да направят от него политик?

Какво мога да кажа за човек, който е ял хляб от ръката на АТАКА, а сега, в разгара на кампанията, ни нарича „долна паплач“ и иска да ни убива? Мисля, че в такива случаи трябва да си спестяваме коментара за хора, които сами си правят характеристика. И да си направим изводи, които в случая са очевидни. „Поука вместо омраза, усмивка вместо презрение“, препоръчва Епикур.

Но пък щом на тази страница приятели ме подканят да кажа нещо, ще се опитам.

Нали знаете поговорката „Храни куче да те лае“? Костадинов сега ни мрази до степен да иска смъртта ни, но трябва да припомня, че в кампанията за местните избори през есента на 2015 г. той много обичаше АТАКА! Понеже някой трябваше да подкрепи кметската кандидатура на този добричлия за кмет на Варна. Нужно беше зад него да застане утвърдена политическа сила, а не сбор от неизвестни лица, нарекли се „инициативен комитет“. Волен Сидеров му даде подкрепата на варненската структура на АТАКА, плюс обилно ефирно време по ТВ АЛФА. Последваха интервюта, репортажи, публикации във в. „Атака“ и пр.

Варненските медии отразиха широко неговата прегръдка с националистическата партия на България. Целта на Волен, доколкото разбирам, беше да извади Костадинов от стеснените рамки на регионален активист (известен само по Черноморието) и да го направи национална фигура. Уви, от всяко дърво свирка не става. Костадинов влезе в ОбС-Варна. Не помня да е благодарил на колегите от АТАКА в морската ни столица за това, че работиха, за да му осигурят мандат на общински съветник до 2019 г.

Както предполага поговорката за кучето, от него получаваме само помийни струи. Човекът смята, че хвърляйки кал по „Обединени патриоти“, ще успее да привлече част от нашите привърженици, за да мине заветния 1%. Няма да успее, но нека опитва. Омразата е отмъщението на страхливеца. За доброто, което му сторихме, той ни отмъщава "класически".

Магдалена Ташева

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 14 Май 2019 13:25
  Ранените след експлозията в Лион са вече 13, камера е заснела атентатора

  13 са вече ранените след експлозията в Лион. Няма данни за пострадали българи, съобщава Външното ни министерство. Смята се, че взривът на търговската улица "Виктор Юго" е причинен от "бомба с шрапнели, с пирони, болтове и винтове".

  До момента не е заловен извършителят. Издирването продължава.

  Почти целият път, по който той е преминал е заснет от камери, тъй като на уличката, на която се е случил атентата има много от тях. Неговите следи обаче се губят след като пресича местната река Рона.

  Във Франция когато се сезира Антитерористичната прокуратура, това е ясен знак, че се говори за терористичен атентат, въпреки че все още няма ясни и категорични прояви за това и не е ясно защо този човек е извършил това действие.

 • Вторник, 14 Май 2019 13:25
  Сидеров: Да си вземем от Европа това, което ни отне!
  Партия АТАКА връчи специална стипендия на дванайсетокласника Юлиян Парталев, който иска да учи международни отношения в Москва
   
 • Вторник, 14 Май 2019 13:25
  Партия "Атака" закри предизборната си кампания с изложба "България и Русия"

  Днес празнуваме ролята на българите като цивилизатори на Европа, заяви Волен Сидеров по повод 24 май

Оставете коментар