Неделя, 23 Февруари 2020

Сряда, 15 Май 2019 10:13

По възможния път не би трябвало да срещнете Цветанов

Васил Петев за прехвърлянето на вина по темата  "Апартаментгейт"

Комично е как управляващите се опитват да прилепят и адаптират скандала с апартаментите към опозицията. Тъпо, щото десните не са били на власт от времето на Костов, като те апартаменти не прибираха, те директно задигаха цели предприятия и хотели (за справка: Евгени Бакърджиев - хотел „Хемус“, Антоан Николов и Стефан Софиянски, чийто имоти покриват половин София).

Относно левите пък, да го кажем с думите на Тодор Славков: „Аааа, НДК?! Ама то това мама го построи!“ А дет се вика, кой краде от майка си?

Искам да кажа, че напъните всички да бъдат изкарани маскари са забавни, но кухи - идиотът винаги гледа на даден проблем от идиотска гледна точка, просто защото не разполага с друга.

Накратко - смешна и жалка картина. Картина, която припомня думите на Джулиан Флин, че "в нашия шумен дом сънят се защитаваше отчаяно и никой не се събуждаше без бой".

Така че, добро утро, време е за ставане. Верен път няма. Има само възможен. А по него не би трябвало да срещнете Цветанов, например…

Васил Петев

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 15 Май 2019 10:13
  Уважавайте героя със сведена глава и затворена уста

  Васил Петев за интерпретациите на Гала по тефтерчето на Левски

 • Сряда, 15 Май 2019 10:13
  ГЕРБ не прие оставката на замесения в Апартаментгейт областен лидер в Пловдив и кмет на Стамболийски

  Георги Мараджиев, областен лидер на ГЕРБ в Пловдивска област и кмет на град Стамболийски, вчера оповести, че е подал оставка в Изпълнителната комисия на партията заради разследване на имотното му състояние.

 • Сряда, 15 Май 2019 10:13
  И кметът на Стамболийски в "Апартаментгейт"

  Кметът на Стамболийски влезе в поредния имотен скандал с кадри на ГЕРБ. Георги Мараджиев се оказа чувствително забогатял след встъпването си в длъжност като кмет. Разследване на БиТиВи разкри, че гербаджията, който е и областен координатор на партията за Пловдив, се е сдобил с 5 имота в Слънчев бряг. При това на доста занижени цени.
  Часове след като данните бяха изнесени от медиите, Мараджиев се оттегли от поста си на партиен координатор. Подал е оставка пред Изпълнителната комисия на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията. Припомняме, че именно Изпълнителната комисия бе натовера лично от лидера Бойко Борисов със задачата да бди за морала на партийните кадри след скандалния "Апартаментгейт" от миналата година.

Оставете коментар