Неделя, 07 Юни 2020

Петък, 17 Май 2019 15:28

Борисов: Виждаш ли как става магистралата? Так, так, так!

 Приятно е така, планина, ливади и гледаш как се ражда и пораства магистралата, а в същото време държавният дълг намалява, споделя той

Премиерът Бойко Борисов инспектира строежа на новата отсечка на магистрала „Хемус” от Ябланица до Боаза. От публикувано видео в профила му във фейсбук се вижда, че той сам кара джипа на НСО по изграждащото се трасе.

„Виждаш ли как го отнемат, буквално ядат камъка. Виждаш ли как става магистралата? Так, так, так! И затова са стигнали до Правец и са спрели”, посочва той участъците, в които строителите разбиват скалата, за да прокарат пътя.

„А после колко лесно изглежда! Като отида в студио и викат: „Абе, стига с тия магистрали, дай да си говорим за фугата на „Граф Игнатиев”. Стига, добре, стига, ама хиляди българи работят на тия участъци. Тук се насипва, отводнява се, а там се рушат скали. С тази отсечка разстоянието, което сега се взима за 30 минути, ще се изминава за 2“, пресмята премиерът.

„Приятно е така, планина, ливади и гледаш как се ражда и пораства магистралата, а в същото време държавният дълг намалява“, коментира той.

„На всички им е лесно, като се построи магистралата. Тогава по студиата викат - стига с тия магистрали, дай да си говорим за фугите на „Граф Игнатиев“. Тук, както го гледаш, август месец ще го свършат, денонощно. За сезона тази отсечка ще спестява половин час в трафика лятно време“, уточнява министър-председателят.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар