Петък, 05 Юни 2020

Сряда, 05 Юни 2019 07:07

Българските либерали са с комсомолско-доноснически манталитет

Петър Волгин определи като двоен стандарт реакцията на българските либерали по отношение свободата на словото по повод предаването на Карбовски

Eто един класически пример за двоен стандарт на българските либерали по отношение свободата на словото. От няколко дни разни организации и "активни граждани" опищяха ефира заради присъда в размер на 1000 лева срещу един служител от медийната групировка на Иво Прокопиев. Как била поругана свободата на словото в този случая! Как всички трябвало да протестираме в защита на Прокопиевия служител! Как ЕС, ЕК, ЕП трябвало да се самосезират!

А какво виждаме днес? Същите тези хора, които така реват в защита на свободата на словото, когато на прицел е някой от медиите на "Америка за България", призовават за спиране на предаване! В случая това на Мартин Карбовски. И забележете какъв е мотивът – правел внушения срещу Европейския съюз!

Ето това се нарича класически донос! Като доносите преди 1989 г. Българските либерали са с комсомолско-доноснически манталитет. На сто процента!

Петър Волгин, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар