Сряда, 11 Декември 2019
Четвъртък, 06 Юни 2019 12:23

Вместо всички да коментират кървавочервения картон от Брюксел, нищят партийните субсидии

Велизар Енчев коментира мълчанието по доклада на ЕК, според който България е най-корумпираната страна в ЕС

Вчера ЕК излезе с убийствен доклад за България и писа „Слаб 2“ както на управлението на ГЕРБ и ОП, така и на превзетата от властта съдебна система.

Пак вчера холандският външен министър лично уведоми Борисов, че България не е годна за Шенген, защото границата ни е пробита, а страната ни генерира не сигурност, а престъпност.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

За да отклони общественото внимание от грандиозния си провал, при това порицан от контролираната от ЕНП Европейска комисия, днес Борисов бомбастично предлага намаляване на държавната субсидия за партиите от 11 лева на… 1 лев.

Вместо всички да коментират кървавочервения картон от Брюксел, вдигнат от сестринската на ГЕРБ партия, днес медиите нищят партийните субсидии.

Дали пък гербаджиите вече не търсят своя Ван Дер Любе, който да подпали парламента, за да изгори и опозицията.

Колко добре го каза посланик Байърли: „Ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не бива да забравяме с кого си имаме работа…“

Велизар Енчев, Фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 06 Юни 2019 12:23
  Другото корумпиране

  Кеворк Кеворкян: „Отвън“ ще мляскат дъвката „корупция“, а ние ще заметем основния проблем – Голямата Измама, която анестезира Народа, отмести погледа му от важното – дивашката приватизация, примерно. И сетне постепенно го накара да се примири с Грабежа. Това отместване е Истинското Корумпиране: да приучиш обикновените хора да смятат, че кражбата, и то от общите ценности, е нещо нормално.

 • Четвъртък, 06 Юни 2019 12:23
  Иван Гешев се среща с Лаура Кьовеши днес в Брюксел

  Избраният за нов главен обвинител Иван Гешев и европейският главен прокурор Лаура Кьовеши ще обсъдят днес създаване на обща европейска стратегия за борба с корупцията и организираната престъпност

 • Четвъртък, 06 Юни 2019 12:23
  Мустафа: САЩ ще отказват визи на български официални лица и техните семейства, замесени в корупция

  Съединените щати имат готовност да санкционират български официални лица, които са замесени в корупционни схеми. Това обяви американският посланик Н. Пр. Херо Мустафа във встъпителната си реч пред Атлантическия клуб.

Оставете коментар