Неделя, 17 Ноември 2019
Понеделник, 17 Юни 2019 12:21

Нинова: Вчера не ставаше дума за главата на един председател, а за съдбата на една партия!

Благодаря на всички честни, искрени и безкористни социалисти за позицията по отношение на случващото се в БСП. Вчера не ставаше дума за главата на един председател, ставаше дума за съдбата на една партия, за морала в нея и за почтеността в политиката.

Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в социалната мрежа "Фейсбук".

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Вашият морал и почтеност победиха парите и задкулисието. Има в България една партия, за която идеите са по-силни от сребърниците. Върнахте ми надеждата, че с вас можем да направим промяната в България. Продължаваме заедно. Приемете моето уважение, социалисти", заявява Корнелия Нинова.

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 17 Юни 2019 12:21
  Евродепутатът Иво Христов: Хората, които завлякоха БСП на дъното, в момента критикуват изборните ѝ резултати

  "Изборът на главен прокурор е законово предрешен, тъй като президентът действа в условия на обвързана компетентност, т.е. той трябва да обнародва това назначение. Разбира се, той има последната дума да прецени точно как ще се аргументира и дали ще прави някакви изявления. Но Конституцията не му дава траектория, в рамките на която да маневрира."

  Това коментира в предаването "РеАктивно" по Дарик радио Иво Христов, член на Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент. 

  Според Иво Христов българското общество е изпуснало няколко възможности да рестартира системата : "Имахме избори тази година - местни и европейски. Но гражданите не излизат да гласуват. Как очакват политиците да възприемат този сигнал? След европейските избори бяха изтрити всички вересии на властта - къщите за гости, апартаментите с асансьори и т.н. Борисов прие резултатите като опрощение от страна на гражданите и тутакси им отне демократични права. Бе премахнато машинното гласуване, което даваше възможност за някакъв контрол на обективното броене на гласовете и лиши партиите от финансиране."

 • Понеделник, 17 Юни 2019 12:21
  Социалисти се отричат от подписка за оставка на Нинова

  Във връзка с медийни публикации, съдържащи доклад и подписка с искане за оставки на ръководството на БСП, членове на левицата сигнализираха в централата на партията, че нито са полагали подписа си под такъв текст, нито са дали устно съгласие името им да присъства сред изброените. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.

 • Понеделник, 17 Юни 2019 12:21
  КС обяви 10-те критерия за баланс между свободата на словото и личните данни за противоконституционни

  Преди половин година БСП атакува спорните текстове, с които се създаваха условия за цензура и самоцензура на българската журналистика и се въвеждаха безпрецедентни критерии за работата на журналистите

Оставете коментар