Неделя, 07 Юни 2020

Понеделник, 24 Юни 2019 11:48

Гледам Гала и усещам сутрешна миризма на селска кръчма

Попаднах на един главозамайващ разговор при Гала, от който не мога да откъсна поглед. Прощавайте, че ви занимавам, но ви знам, че не гледате и сте извън аутфита, нямам доверие в бек граунда ви, не разбирате от пърформънси, нямате представа от дрес кода, филърите, ботоксите, не плейтвате като хората и прочие фешъни, та реших да ви вкарам във фюжъна

Един тип, който изглежда така: Нисък, набит, леко затлъстял, татуиран, небръснат, но с бръсната глава, лекинко лъщи, облечен в дънково нещо без ръкави, на дупки... едно известно количество сребърни синджири, бял "потник", две обеци на ухото... и къси панталони, вика, че българските мъже били особено и отвратително неподдържани.

Пък Гала се много възмути, че има едни женки, дето имали перманентен грим и се фукали, че направо ставали и излизали. Аз за тоя перманентен грим разбрах от Гала, която напоително го рекламираше поне в 3 предавания.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

После вика Гала, че хората не се къпели. За да стане още по-прекрасно, русото момиче от Господари на ефира каза, че се обсъждал закон некъпани хора да не се пускат в автобуса.

Панелката продължи да си клюкарства така - за кривите зъби, Роналдо, Бекъм, нормалните футболисти, коафьорите....
Замириса ми на снощна мастика, Арда и кюфтета, сутрешната миризма на селската ни кръчма...

Виктория Тинтерова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар