Четвъртък, 09 Юли 2020

Сряда, 03 Юли 2019 10:46

Вие сами си изгонихте туристите

Мажд Алгафари към концесионерите на плажове, хотелиерите и ресторантьорите по Черноморието: Ако има някой, който да е съсипал българския летен туризъм, то това сте ВИЕ

 

Само да припомня на хотелиерите, концесионерите, съдържателите на ресторанти и всякакви други атракции по Българското Черноморие. 

Четете постовете на българските граждани във фейсбук и техните коментари в социалните мрежи. 

Те са тези, които могат да ви дадат най-точна представа за това защо предпочитат гръцките или турските плажове пред тези, които вие предлагате. 

Запитвате ли се защо румънците, които са на две крачки от вас, пътуват още 500-600 километра до Гърция или Турция, за да си похарчат парите там? 

Запитвате ли се защо руските, молдовските, украинските и прочие туристи ви избягват? 

Отговорите на всички тези въпроси ще намерите в постовете и коментарите на българите в социалните мрежи. 

Вие застроихте и бетонирахте плажната ивица на Българското Черноморие. Вие не оставихте две педи зеленина покрай брега. Вие приехте принципа - ден година храни. Вие плащахте мижави заплати на служителите си, които в последствие избягаха да работят в чужбина за по-достойно и редовно заплащане. 

И повярвайте ми, ако има някой, който да е съсипал българския летен туризъм, то това сте ВИЕ. Вие сами си изгонихте туристите. Задайте си въпроса сами и сами ще намерите отговора. 

Пожелавам ви приятно плажуване и успешен сезон.

Мажд Алгафари, фейсбук   

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар