Понеделник, 19 Август 2019
Четвъртък, 01 Август 2019 14:30

Европарламентът трябва да се махне, защото е безсмислен

В Страсбург гласуваме скучни неща, смята избраният от листата на ВМРО евродепутат Андрей Слабаков

 

Искам да се махне парламентът в Страсбург, защото е безсмислен. Моето място е на гражданин, който да прави някакви смислени предложения. В момента обаче гласуваме скучни неща като това кой да бъде председател.

Всички евродепутати се обличат както искат и не съм единственият, който се разкарва по тениска в Страсбург.

Денят ми започва с пиене на кафе на местата, където е разрешено пушенето. Председателят на Европарламента пуши много. Постоянно се засичаме на местата за пушене. Аз пуша по четири цигари, а той по три.

Андрей Слабаков пред bTV

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 01 Август 2019 14:30
  ВМРО започва обществено обсъждане на идеята за химическа кастрация при престъпления

  От ВМРО искат премахване на съкратеното съдебно следствие, което намалява с една трета присъдите при тежки престъпления. Това става ясно от разпространена до медиите позиция на партията, „която идва след поредното брутално престъпление, извършено от човек, който не се вписва в нормите на нормалното съвременно българско общество”.

  Става дума за пребитото до смърт и изнасилено седемгодишно момиченце в сливенското село Сотиря, за което е обвинен 21-годишен мъж. 

  От ВМРО са категорични, че неизбежната отбрана също трябва да бъде внедрена в наказателната юриспруденция максимално бързо.

  От партията започват обществено обсъждане на идеята за химическа кастрация в престъпления като изнасилвания, блудства и други сексуални посегателства - практика, която отдавна се прилага в други държави. 

  Публикуваме пълния текст на позицията на ВМРО:

 • Четвъртък, 01 Август 2019 14:30
  Случаят в Сотиря показва, че концепцията за несоциализираните общности, трябва да бъде приета

  Красимир Каракачанов преди повече от половин година предложи за обсъждане и приемане Концепцията за промени в политиката за интеграция на циганския (ромския) етнос в Република България и мерките за реализацията им

 • Четвъртък, 01 Август 2019 14:30
  ВМРО и НФСБ изключиха „Атака” от коалицията „Обединени патриоти“

  Партията на Волен Сидеров смята решението за неправомерно

Оставете коментар