Вторник, 19 Ноември 2019
Четвъртък, 01 Август 2019 14:30

Европарламентът трябва да се махне, защото е безсмислен

В Страсбург гласуваме скучни неща, смята избраният от листата на ВМРО евродепутат Андрей Слабаков

 

Искам да се махне парламентът в Страсбург, защото е безсмислен. Моето място е на гражданин, който да прави някакви смислени предложения. В момента обаче гласуваме скучни неща като това кой да бъде председател.

Всички евродепутати се обличат както искат и не съм единственият, който се разкарва по тениска в Страсбург.

Денят ми започва с пиене на кафе на местата, където е разрешено пушенето. Председателят на Европарламента пуши много. Постоянно се засичаме на местата за пушене. Аз пуша по четири цигари, а той по три.

Андрей Слабаков пред bTV

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 01 Август 2019 14:30
  Депутат от ВМРО се отървал от фирма с половин милион дълг към хазната

  Стоян Божинов е новият депутат на „Обединените патриоти”, който зае мястото на станалия кмет на Сандански Атанас Стоилов. Освен с депутатски имунитет, Стоян Божинов има и сложни взаимоотношения с НАП и с банка, разкрива разследване на сайта „Биволъ”

 • Четвъртък, 01 Август 2019 14:30
  Таен коалиционен съвет отсвири пенсиите

  Научаваме от медиите, че на територията на НС се е състоял частичен коалиционен съвет между ГЕРБ, ВМРО и НФСБ. Към народните представители от АТАКА никой не е отправил покана за присъствие. Според информационни източници на срещата е била засегната и темата за размера на минималната пенсия.

 • Четвъртък, 01 Август 2019 14:30
  МВнР реагира на думите на Макрон за мигрантите от Африка и българските банди. Френският посланик Флоранс Робин е извикана в понеделник за обяснения във Външно

  След Украйна и България реагира на изказването на френския президент Еманюел Макрон, че предпочита легални мигранти от Африка вместо нелегални банди от Украйна и България (виж ТУК).

  Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева нареди на посланика на България в Париж Ангел Чолаков да връчи протестна нота във френското Министерство на външните работи заради неблагоприятното изказване на президента Еманюел Макрон по адрес на българите в интервю за крайнодясно списание, съобщи БНТ.

  Френският посланик в София Флоранс Робин е извикана в понеделник за обяснения във външното министерство.

  Украинското министерство на външните работи вече извика френския посланик да даде обяснения за думите на Макрон относно „украинските банди”, съобщи говорителката на министерството Екатерина Зеленко.

Оставете коментар