Четвъртък, 19 Септември 2019
Понеделник, 02 Септември 2019 18:57

Контролно по испански за Пламен Георгиев

Година след като е завършил курса с Оличен 6+ (на ниво B1), Пламен Георгиев е декларирал именно в автобиографията си, че владее испански начално ниво (А2). С други думи се е подценил, пишат организаторите-зевзеци в инфомация към ФБ събитието.

 

15 септември, 2019 година ще бъде ден за проверовъчен изпит по испански език на бившия директор на КПКОНПИ и понастоящем почетен консул на България във Валенсия - Пламен Георгиев.

По-рано този месец стана ясно, че Пламен Георгиев е предложен за консул на България във Валенсия, но всъщност е декларирал в своята автобиография пред парламента, че (не) владее испански език на начално ниво (А2), което предизвика възмущение в медиите и обществото.

В последствие беше разпространена информация, че всъщност Пламен Георгиев е изкарал курс по испански език и го владее добре.

Преди броени дни пък стана ясно, че за въпросния курс е платил 300 лв. на фирма "Никанор" ООД, докато е бил началник на КПКОНПИ и то с държавни пари чрез обществена поръчка. По-любопитното обаче е, че година след като е завършил курса с Оличен 6+ (на ниво B1), Пламен Георгиев е декларирал именно в автобиографията си, че владее испански начално ниво (А2). С други думи се е подценил.

Ситуацията е много сложна и заплетена и изглежда, че Пламен Георгиев е загубил увереността си, че владее перфектен испански. В тази връзка е редно да се проведе входно ниво или контролно по испански език на Георгиев, за да бъде установено дали всъщност Пламен владее езика на държавата, в която отива, за което трябва да е горд, или пък са го излъгали от фирмата и са му взели парите?!

В случай, че Пламен се провали и бъде скъсан на входното ниво, по време на събитието ще се събират по 2 лв. от всеки, за да върнем на Пламен парите, които е платил за този измамен курс. Единственото условие е, след това той да си върне и сегашната позиция.

Готово.

източник: фейсбук събитие "Контролно по испански за Пламен Георгиев"

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 02 Септември 2019 18:57
  Никола Филчев: Виновен съм много пред българите, че не тикнах Костов в затвора

  "Видях един крадец, заловен на местопрестъплението, който гъгнеше, мазнеше се на властта, оправдаваше се пред финансовите органи и прокуратурата, че не бил крал, ами само спестявал и си управлявал добре милионите."

 • Понеделник, 02 Септември 2019 18:57
  Бойко Борисов защити назначението на Пламен Георгиев за консул във Валенсия

  Премиерът Бойко Борисов коментира критиките на президента към управлението, както и обвиненията за назначението на бившия шеф на КПКОНПИ Пламен Георгиев за консул във Валенсия

 • Понеделник, 02 Септември 2019 18:57
  Президентът: Шипка не е мястото да коментирам интригите на министър-председателя

  Шипка не е мястото да коментирам интригите на министър-председателя, защото тук възкръсва България, която неговото управление закотви на дъното на Европа. Това заяви днес държавният глава Румен Радев на връх Шипка пред журналисти, след като участва в тържественото отбелязване на 142 години от шипченските боеве, съобщиха от Прессекретариата на държавния глава.

  Президентът беше помолен да коментира вчерашните твърдения на министър-председателя за причините за освобождаването на началника на НСО ген. Данчо Дяков.

  „Скандалите са в правителството, те са много и унищожителни“, добави президентът.

Оставете коментар