Събота, 22 Февруари 2020

Понеделник, 02 Септември 2019 18:57

Контролно по испански за Пламен Георгиев

Година след като е завършил курса с Оличен 6+ (на ниво B1), Пламен Георгиев е декларирал именно в автобиографията си, че владее испански начално ниво (А2). С други думи се е подценил, пишат организаторите-зевзеци в инфомация към ФБ събитието.

 

15 септември, 2019 година ще бъде ден за проверовъчен изпит по испански език на бившия директор на КПКОНПИ и понастоящем почетен консул на България във Валенсия - Пламен Георгиев.

По-рано този месец стана ясно, че Пламен Георгиев е предложен за консул на България във Валенсия, но всъщност е декларирал в своята автобиография пред парламента, че (не) владее испански език на начално ниво (А2), което предизвика възмущение в медиите и обществото.

В последствие беше разпространена информация, че всъщност Пламен Георгиев е изкарал курс по испански език и го владее добре.

Преди броени дни пък стана ясно, че за въпросния курс е платил 300 лв. на фирма "Никанор" ООД, докато е бил началник на КПКОНПИ и то с държавни пари чрез обществена поръчка. По-любопитното обаче е, че година след като е завършил курса с Оличен 6+ (на ниво B1), Пламен Георгиев е декларирал именно в автобиографията си, че владее испански начално ниво (А2). С други думи се е подценил.

Ситуацията е много сложна и заплетена и изглежда, че Пламен Георгиев е загубил увереността си, че владее перфектен испански. В тази връзка е редно да се проведе входно ниво или контролно по испански език на Георгиев, за да бъде установено дали всъщност Пламен владее езика на държавата, в която отива, за което трябва да е горд, или пък са го излъгали от фирмата и са му взели парите?!

В случай, че Пламен се провали и бъде скъсан на входното ниво, по време на събитието ще се събират по 2 лв. от всеки, за да върнем на Пламен парите, които е платил за този измамен курс. Единственото условие е, след това той да си върне и сегашната позиция.

Готово.

източник: фейсбук събитие "Контролно по испански за Пламен Георгиев"

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 02 Септември 2019 18:57
  КПКОНПИ установи конфликт на интереси при кметовете на Козлодуй, Тервел, Стражица и Царево

  Антикорупционната комисия изнесе данни за лични обвързаности при сделки с общински земи

 • Понеделник, 02 Септември 2019 18:57
 • Понеделник, 02 Септември 2019 18:57
  Прокуратурата погна Красимир Каракачанов

  Лидерът на ВМРО е разследван за милиони покрай далаверата с раздаването на българско гражданство.

  Специализираната прокуратура започна тотална проверка срещу министъра на отбраната Красимир Каракачанов. Сензационната новина Alarma.bg научи от свои хора по върха на държавното обвинение.

  Проверката е по сигнал до бившия вече главен прокурор Сотир Цацаров, тъй като е подаден още през 2019 година.

  Прокурорската преписка е под №1470/2019 на Специализираната прокуратура. Сигналът е изключително сериозен, тъй като по него вече работят и инспектори от КПКОНПИ. Става дума за фалшифициране на документи за издаването на българско гражданство на чужденци.

  Грандиозният скандал разтърси България в началото на 2019-а и касае далавера с търговия с наши паспорти за чужди граждани. Става дума за фалшифициране на близо 40 000 лични документа, издадени през последните пет години на лица предимно от Македония. Предполага се, че става дума за продължила с години корупционна практика.

Оставете коментар