Събота, 22 Февруари 2020

Вторник, 03 Септември 2019 22:00

След казаното от Борисов за Манолова, редно е БСП да подкрепи Фандъкова за кмет

Реакции в социалната мрежа след пресконференцията на Бойко Борисов, който заяви, че той най-много помагал на Мая Манолова

"След това, което наприказва днес Борисов за Мая Манолова, е редно БСП на 11 септември да обяви, че подкрепя кандидатурата на Фандъкова за кмет на София. Баланс да има."

Красимира Рангелова, Фейсбук

Още по темата от BIG5:

Борисов: Никой не е помагал на Мая Манолова повече от мен

Ако Манолова победи, Бойко ще я припознае за нула време

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 03 Септември 2019 22:00
  Нинова: Кампанията в БСП е възможност за изработване на програма за управление на страната

  Председателят на БСП Корнелия Нинова се включи в работата на две отчетно-изборни конференции в "Красна поляна" и район "Студентски" като част от продължаващите обиколки в страната. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

 • Вторник, 03 Септември 2019 22:00
  Румен Гечев: България е на дъното в ЕС по икономически растеж, ГЕРБ лъжат с данните

  "На основата на сравнителен икономически анализ установихме, че митниците и Министерство на финансите умишлено са подали погрешна информация на НСИ и БНБ. В резултат на което, при засичане на данните, заключихме, че ГЕРБ лъжат с оповестения от тях икономически растеж. Икономическият растеж, г-н Горанов, г-н Борисов, няма да е между 3,5% и 3,7%, няма и да е в размер на свалените след това от Вас проценти 3,3-3,4, а ще е много по-малко и вие го знаете това. 4 млрд. лв. от вноса въобще ги няма." Това заяви Румен Гечев, депутат от ПГ на "БСП за България", пред БНТ.

  На въпрос дали са проверени данните с БНБ и НСИ, депутатът на левицата потвърди, че е говорено с тях и че двете институции са потвърдили правотата на извършените от БСП сметки и изчисления. Гечев обясни, че е хубаво, че все пак има статистическо увеличение на износа, но че за съжаление няма реално намаление на вноса, такова има само на хартия. Той смята, че това е сериозен проблем, обърква статистиката и я прави невярна.

 • Вторник, 03 Септември 2019 22:00
  Борисов: Приемането на еврото е за доброто на българските граждани и на българския бизнес

  Международната рейтингова агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута ‘BBB’ като перспективата за страната ни остава положителна.

Оставете коментар