Сряда, 23 Октомври 2019
Понеделник, 16 Септември 2019 13:46

Корнелия Нинова: Образованието и науката движат света напред

"Образованието и науката движат света напред. Хората, които са се посветили на тази кауза, заслужават най-голямо уважение".

Това написа във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя участва в тържеството по случай началото на учебната година на Националната гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил философ", която е завършила. Събитието се състоя пред Национална библиотека "Св. св. Кирил и Методий".

"Скъпи учители, бъдете благословени за труда си. Но не бива да ги оставяме сами в тази трудна мисия. Ние, родителите, сме техния пръв помощник във възпитанието и образоването на децата ни. Семейството и семейната среда са неразделна част от отглеждането на здраво и умно поколение", пише още лидерът на социалистите.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Мили първокласници, скъпи ученици, четете и знайте: усилията ви днес, ще ви се върнат десетократно в бъдеще. Образовани ученици днес, ще бъдете реализирани хора утре. Бъдете здрави и щастливи", пожелава Нинова на първолаците.

"На моите учители от Националната гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил философ"- признателност и поклон. Сигурно сме ви ядосвали понякога, но не ви посрамихме - в ученето и в резултите. Пожелавам на учениците в класическата гимназия свободен дух, дръжте високо мотото на училището - "Помогни ми да те возвися" и дерзaйте "per aspera ad astra". На добър час на всички!", завършва посланието си Корнелия Нинова.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар