Петък, 18 Октомври 2019
Сряда, 09 Октомври 2019 11:17

Борисов: Моля медиите да спрат да тиражират новини как ще взимаме децата на хората

Не може да се протестира срещу несъществуваща стратегия, заяви премиерът

 „Моля медиите за съдействия за тези не жълти, не кафяви, не лъжливи новини, в които се говори как ще взимаме децата на хората. Как може да се протестира срещу стратегия, която я няма или да се говори, че я има?

Не знам как нечие съзнание може да го роди и как може по този начин да се говори.

Как може да се тиражира лъжа, че норвежците са дали пари, за да изнасяме деца?

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

До днес, когато ми показаха какво се говори и пише, не мога да повярвам, че има човек, който може да се върже на подобна лъжа. Парите от Норвежката програма се използват с други цели, включително за чистотата на въздуха, за екоавтомобили.“

Бойко Борисов по време на заседанието на Министерски съвет

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 09 Октомври 2019 11:17
  Борисов: Безспорно има страх от разширяването на ЕС

  Приемът на Албания и Северна Македония бил само отложен, смята премиерът

 • Сряда, 09 Октомври 2019 11:17
  Борисов скастри Плевнелиев: Да спре да притиска Фолксваген, това вече не работи!

  “Фолксваген” е частна компания, която си взема своите решения къде и как да инвестира. Подготвихме се и влязохме в първата двойка на държавите, от които избира “Фолксваген”. Контрапродуктивен е вече натискът, който им прилагаме.”

 • Сряда, 09 Октомври 2019 11:17
  Румен Петков: Расизмът в България е институализиран и вината е на правителството. Институциите със своето бездействие са основният фактор в налагането на омразата

  Да излезем и да кажем, че в България расизъм няма, би било несериозно, защото той е институализиран, основната вина за расистките скандали е в правителството. Това каза лидерът на АБВ Румен Петков по време на пресконференция във връзка със създалото се напрежение след мача България – Англия.

  Румен Петков посочи, че основната вина е в институциите, защото със своето бездействие те са основният фактор в налагането на омразата.

  „Месец в английските средства за масова информация, английски спортни фактори, институции предупреждаваха, че в София на Стадион „Васил Левски“ ще има расистки ексцесии. Месеци наред беше нагнетявано това напрежение. Тази част от английския аспект на събитието на бива да бъде подминавана. Голямата част от английската агитка се държа естествено: дойдоха, изпонапиха се, сбиха се, един, за съжаление, почина. Цветът на кожата няма никакво значение, след като хулиганства и в неадекватно състояние, мястото му е в ареста. Аз не разбрах за арестувани англичани. Невзимането на мерки създава впечатление, че в България виждаме две категории във футбола: гостите, които могат да безчинстват и да правят, каквото искат и другите сме ние българите“, посочи Петков.

Оставете коментар