Четвъртък, 14 Ноември 2019
Вторник, 29 Октомври 2019 07:58

Волгин: Бонев ми прилича на класически служител на Иво Прокопиев, който пие смути и кара тротинетка

Не разбирам защо така скорострелно беше поставен ореол около главата на Борис Бонев. Да, човекът е интелигентен и възпитан. Да, говори хубаво.

И какво от това? Възпитани и интелигентни хора има немалко. Дори и да имат известен успех в политиката, той обикновено е краткотраен.

На мен Бонев ми прилича на класически служител на Иво Прокопиев, който пие смути, кара тротинетка и сяда само в "модерни" заведения. Най-голямата глупост, която чух по негов адрес, е че бил ляв. Сигурно въпреки цялото си възпитание, Бонев ще замери с жълто паве всеки, който му каже, че е такъв.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Той е от хората, които още от детската градина знаят, че са десни. Типичен продукт на градската десница. Никакви перспектива пред подобни хора не виждам. Независимо от тяхната интелигентност и възпитание.

източник: Петър Волгин, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 29 Октомври 2019 07:58
  Мая Манолова и инициативният й комитет внасят в ОИК жалба за касиране на изборите

  Утре, 11 ноември 2019 г., от 15.00 ч., Инициативният комитет за издигането на Мая Манолова за граждански кандидат за кмет на София ще внесе жалба в Общинската избирателна комисия, в столицата, на ул. „Московска” 33.

 • Вторник, 29 Октомври 2019 07:58
  Крум Зарков: Въпреки репресиите, БСП направи пробив на изборите

  "Успехът на БСП в Русе е пример за всички, които се занимават с политика без да притискат хората, без да използват сила и говорят за ясни идеи. Кметът на Русе Пенчо Милков години наред работи активно и като адвокат, и като общински съветник, и като народен представител, за да защитава тази визия за политика. Дори между двата тура, когато беше залян с всевъзможна помия, той не изрече нито една нападка към който и да е било. Напротив, защити своята програма, която вървеше от Русенската корабостроителница през бъдещето на университета до това как да върне хората в Русе".

 • Вторник, 29 Октомври 2019 07:58
  Кирил Добрев: Не съм доволен от изборните резултати, но мисля, че БСП направи сериозен пробив

  Сергей Станишев не знае какво е да полагаш усилия, за да вървиш нагоре, днес няма право да дава оценки, коментира заместник-председателят на БСП

Оставете коментар