Вторник, 26 Май 2020

Вторник, 29 Октомври 2019 07:58

Волгин: Бонев ми прилича на класически служител на Иво Прокопиев, който пие смути и кара тротинетка

Не разбирам защо така скорострелно беше поставен ореол около главата на Борис Бонев. Да, човекът е интелигентен и възпитан. Да, говори хубаво.

И какво от това? Възпитани и интелигентни хора има немалко. Дори и да имат известен успех в политиката, той обикновено е краткотраен.

На мен Бонев ми прилича на класически служител на Иво Прокопиев, който пие смути, кара тротинетка и сяда само в "модерни" заведения. Най-голямата глупост, която чух по негов адрес, е че бил ляв. Сигурно въпреки цялото си възпитание, Бонев ще замери с жълто паве всеки, който му каже, че е такъв.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Той е от хората, които още от детската градина знаят, че са десни. Типичен продукт на градската десница. Никакви перспектива пред подобни хора не виждам. Независимо от тяхната интелигентност и възпитание.

източник: Петър Волгин, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 29 Октомври 2019 07:58
  КПКОНПИ запорира още половин милион на Прокопиев

  Антикорупционната комисия взе и решение за внасяне на искова молба в Софийски градски съд срещу Иво Прокопиев и Галя Прокопиева, за отнемане на незаконно придобито имущество, с цена на иска 451 476.59 лв.

 • Вторник, 29 Октомври 2019 07:58
  Главният прокурор Иван Гешев: НПО-тата на Прокопиев се занимават с манипулативна пропаганда в Европа!

  „Българският главен прокурор се занимава с методическо ръководство. Тоест, да определя стратегиите и визиите за развитие на прокуратурата, а конкретните досъдебни производства се наблюдават от конкретните прокурори. За този Антикорупционен фонд, който звучи добре, развива теорията, че българският главен прокурор в реално време наблюдава всички досъдебни производства, тоест е всевластен. Такава е тезата, която развиват и доносничат в Европа НПО-то на г-н Прокопиев и този Антикорупционен фонд".

 • Вторник, 29 Октомври 2019 07:58
  Агент Сашо и устата му под наем

  Илиян Василев  е работел по линия на шпионажа срещу Великобритания, придобивал е ценна информация за НАТО, САЩ и Обединеното кралство. Днес ни се представя като русофоб и прозападно ориентиран

Оставете коментар