Сряда, 22 Януари 2020
Петък, 08 Ноември 2019 12:49

Паркирани над 100 броя кувьози

Колите на кметовете на ГЕРБ предизвикват втори пореден ден възмущение в социалните мрежи, още повече след изказването на министър Горанов, че местните данъци и такси били много ниски:

 

Elena Banova: Вчера, на конференцията-събиране на ГЕРБ-ерските кметове, навън бяха паркирани над 100 броя кувьози.

Георги Дренчев: Мислех, че има панихида на Васил Илиев, а то било ивент на ГЕРБ в НДК.

Daniela Tsanova: Луксозните лимузини на кметовете на ГЕРБ задръстиха пространството около НДК. Повечето от колите са с номера със специална комбинация, която в КАТ струва няколко хиляди лева. Това за сведение на бабите, медицинските сестри, социалните работници, детските учителки, които бързат да се снимат с него!

***

Финансовият министър Владислав Горанов по Нова тв: Местните данъци в България са изключително ниски, както и данъчните оценки. Градоначалниците трябва да преценят каква политика да водят и да поемат своята отговорност. Ако решат да задържат ниски данъците и таксите, да бъдат така любезни да не се обръщат към правителството.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 08 Ноември 2019 12:49
  Държавен рекет или ГЕРБ-лобизъм?

  В чий интерес, на каква цена и как се нарича държавната власт, която се меси толкова пряко в бизнеса!?

 • Петък, 08 Ноември 2019 12:49
  Шайка източила общинско дружество „Чистота Искър“

  Цялостен одит на „Чистота Искър“ ЕАД констатира нагли схеми за злоупотреби, вършени години наред. Служители, включително настоящия директор, са заплашвани с физическа саморазправа от бабаити на схемаджиите. Махат четвъртия управител на дружеството за последните пет години и първия, който се е опълчил на съсипването му, разкрива "Барикада".

 • Петък, 08 Ноември 2019 12:49
  Проблемът е в модела, който господства в България

  България ще си има държавен ВиК холдинг. Но както е замислен, човек може да се усъмни, че държавата спешно запретва ръкави, за да направи нова "тръба", по която парите на данъкоплатците още по-лесно да изтичат нанякъде, пише в коментар "Дойче веле"

Оставете коментар