Събота, 25 Януари 2020
Вторник, 19 Ноември 2019 13:35

Борисов за Гешев: Да не избираме булка?

Премиерът коментира пред журналисти избора на главен прокурор

Виждате ли колко са лицемерни, подли и в какъв капан искат да ме вкарат?

Аз да излъча кандидат, да го изберат и БСП да кажат: "Борисов избра главен прокурор".

Не им се хванах и сега се чудят какво да направят и казват: Те - професионалните му качества, са добри.

Да не избираме булка? Ние избираме главен прокурор. 

Щом са му добри професионалните качества... Колкото го познават те, толкова го познавам и аз. Изцяло сме стъпили върху професионалните качества.

С Христо Иванов (бел. ред. – като министър именно той прокара настоящите правила за избор на главен прокурор, а сега организира протестите) така променихме закона, че прокурорите да си избират прокурор, съдиите – съдия.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 19 Ноември 2019 13:35
  Бойко Борисов: Феновете на Левски трябва да държат акциите на клуба

  Среща между премиера Бойко Борисов, спортния министър Красен Кралев и петима представители на феновете на ФК Левски започна малко преди 10 ч. тази сутрин. Премиерът Бойко Борисов разговаря с фенове на "Левски" заради опасенията им, че финансирането на футболния клуб от бизнесмена Васил Божков ще спре покрай мерките, които депутатите предприемат за регулирането на хазартния бизнес.

  Днешната среща на феновете на "Левски" с премиера е по тяхно желание, съобщи председателят на НПК на "Левски" Степан Хиндлиян след заседание на клуба с Васил Божков в сряда вечерта, но което безпрецедентно бяха поканени и медии, на чиито въпроси бизнесменът отговоряше.

  „Не сме тук, за да защитаваме корпоративни, частни интереси, лицензи и не ни интересува Закона за хазарта. Това, което нас ни интересува, е единствено и само какво се случва с „Левски“, какви са вашите виждания и как ще я караме оттук нататък“, заяви Степан Хиндлиян, председател на Националния клуб на привържениците на Левски.

 • Вторник, 19 Ноември 2019 13:35
  Гешев огласи шпионски скандал: Двама чужди дипломати са разузнавали България

  Главният прокурор Иван Гешев уведоми министъра на външните работи за събрани доказателства за извършвана разузнавателна дейност на територията на страната от двама чуждестранни граждани, ползващи се с дипломатически имунитет.

 • Вторник, 19 Ноември 2019 13:35
  "Нове Холдинг" към Борисов: Отнемането на лиценз = обезщетения за милиарди

  От "Нове АД Холдинг" изпратиха официална позиция на частните компании, организиращи лотарийни игри в България.

Оставете коментар