Събота, 06 Юни 2020

Понеделник, 25 Ноември 2019 10:26

Фейсбук гръмна с подигравки към Борисов и Каракачанов

Кацането на българската делегация, водена от премиера Борисов в САЩ, предизвика остри реакции в социалните мрежи. От подигравка до гняв варират настроенията на коментарите. Публикуваме без редакторска намеса някои от тях.

Ani Angels: Каракачанов мускали ли е помъкнал в тези дисаги? И няма ли кой да му каже да си прибере шкембето зад копчетата на сакото, преди да тръгне да слиза от самолета на ветровитото летище? Позорища такива!

Nikolay Barekov: Е, малко инкогнито са кацнали след два дни полет в САЩ и леко в тъча, но важното е, че БГА-то предлага и здрав носач с протъркани американски потури за куфарите на премиера.

Afera.bg: Бойко Борисов кацна в САЩ и слезе по стълбичката от самолета, с ръка пъхната в джоба. Като селски чорбаджия. Военният министър Красимир Каракачанов пък по дънки, помъкнал пътнически ръжен багаж, хукна да се здрависва с посрещачите, стискайки здраво чантите. Добре, че охраната от НСО забеляза байганьовщината на Каракачанов, че прибяга да му вземе пътническите дисаги. Изгледайте картинката. Потрес.

Любо Кольовски: Посрещането на нашия премиер, който е за трети път премиер, но за втори път като "избран" за трети път премиер посещава Белия дом като български премиер, няма особено значение, защото САЩ-протоколът не обръща внимание на посрещанията. За САЩ-протокола имат значение изпращанията и резултатите от посещенията на такива колониални марионетки, какъвто е нашичкият смехотворен министър-председател, който е привикан на спявка във Вашингтон и аз не проумявам защо на тая комедийна визита се обръща такова огромно внимание? Темите на разговорите между Тръмп и Бойко са интересни, но ще бъдат обсъждани не на експертно, а на рамково и неопределено във времето равнище.

Галина Накова: Позор! Ето как "великият" го посрещат - нЕма никой, явно само от наши представители там - 5-6 човека. А слугата агент Иван му мъкне куфарите - хахаха! Какъв позор! И набързо го набутаха в една кола и айде...! Нема килимчета, нема химни, нема нищо! Така се посреща Главатарят на раята!

Svetla Vassileva: Да слезеш с куфар в ръка от стълбичката на самолета... Е-е-ех, Каракачанов, така и не се научи как се прави.

Ivan Rusanov: Посрещнаха го, взеха му и на лъва кожата и го бутнаха в джипката! Сега ,ако и Тръмп не го чака в Белия Дом, егати Черният Петък дето се очертава!

Stoyan Tonchev: Посрещнаха Борисов в САЩ на селскостопанско летище (на 100 км от Вашингтон) като Бай Ганя от Балканите. Американски шофер, кола, чиновничка и човек по сигурността. А Каракачанов мъкне куфарите! Борисов да не си е мислил, че като слезе от самолета ще види Тръмп и Мелания, широк червен килим, медии и цветя? Все пак говорим за привикване ("призовка") във Вашингтон. От самолета и в колата. Като при арест.

Снимка на Ani Angels.

Снимка на Nikolay Barekov.Снимка на Nikolay Barekov.

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 25 Ноември 2019 10:26
  „Биволъ“: Сигналът на Васил Божков: Имам снимки, записи и свидетели за 60 милиона, дадени на Борисов

  “В сигнала на Васил Божков, пратен до прокуратурата, президентството и посолствата, пише, че е дал на Борисов и Горанов 60 милиона лева, за което имал записи, снимки и свидетели. И имал готовност да ги предостави.”

  Този текст публикува на Фейсбук страницата си изданието „Биволъ“ заедно с отрязък от страница с описаните твърдения.

 • Понеделник, 25 Ноември 2019 10:26
  Всички революции започват с вандализъм?

  Организираното от американски преподаватели шествие в защита на ромите породи остри реакции в социалните мрежи

 • Понеделник, 25 Ноември 2019 10:26
  „Американска пролет“ за Тръмп

  Систематизираното изнасилване на близо 20 000 деца в Англия от пакистански банди, при това често с помощта и прикритието на властите, не предизвика нито един мащабен протест

Оставете коментар