Четвъртък, 09 Юли 2020

Събота, 30 Ноември 2019 13:41

Бояна Бозаджиева: Къде бяхте, когато наричаха Ламбо “първи клоун”? Добре ли се чувствахте вашите снимки да седят до това заглавие?

В понеделник бях на дело, по което сама пожелах да бъда свидетел.

Делото е на Корнелия Нинова срещу сайта поглед.инфо и многобройните публикации с неверни твърдения на автора и собственик на “лявата медия” Румен Петков. От другата страна свидетел беше Михаил Миков, който трябваше да създаде впечатление, че авторът не е изразявал собствено мнение, а видиш ли това на хора от БСП.

Съдията ме попита коя статия е засегнала най-много г-жа Нинова. Отговорих, че е тази, в която близкият й Стефан Данаилов е наречен “първият клоун”. Не, този статус съвсем не е за чувствата на Нинова. Те са си неин проблем.

Този статус е за всички, които са автори в поглед.инфо, които дават интервюта и други неща на този сайт. Няма да коментирам автора Р. Петков, който нарича един от най-обичаните артисти и политици “клоун” - подигравателно, язвително, злобно.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Дали Петков е дал и трошица на БСП, на България, от това, което е дал Стефан Данаилов - можете сами да прецените. Та към всички партийци (вътрешната опозиция), които с участието си направиха поглед.инфо “левия” сайт, искам да ги попитам няколко въпроса: къде бяхте, когато наричаха Ламбо “първи клоун”? Добре ли се чувствахте вашите снимки да седят до това заглавие? Готино ли ви беше? Готино ли ви е сега, “другари”? Не дължите отговор на мен. Аз определено не мога да кажа, че съм била близка с Ламбо, общуването ми с него е сумарно не повече от 2 часа....а някои от вас са общували с него повече от 20 години в партията.

Тъжно... Защо бе другари мълчахте? Беше ви удобно някой да изнася мръсната битка за властта в БСП на гърба на Данаилов, а днес е “леко” конфузно, нали? Не ми дължите отговор, аз съм стаф, вие сте голямата работа. Докато седите мълчаливо с бели китки (така е по протокол) е хубаво да си отговорите сами (не се изисква по протокол, а по съвест) дали си е струвало да легитимирате обидата към този човек. И все пак си мисля, че човек се уважава и цени, докато е жив, после и цветя да носиш, и свещи да палиш....все тая.

PS: За “другарите”, които ще ми скочат и пак ще искат уволнението ми, заради това, че си позволявам да имам ЛИЧНО мнение - welcome! Ако след години ще съм като вас, по-хубаво да се махам отсега!!!

източник: Бояна Бозаджиева, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 30 Ноември 2019 13:41
  Адвокат по делото КТБ е заразен с коронавирус

  Един от адвокатите по мегаделото КТБ е с коронавирус, съобщи „24 часа“.

 • Събота, 30 Ноември 2019 13:41
  bTV дава на съд Цветомир Найденов и Блиц

  Би Ти Ви Медиа Груп" (bTV Media Group) завежда дело срещу бившия партньор на обвиняемия бизнесмен Васил Божков (почти 30 години) в "Еврофутбол" Цветомир Найденов и сайта "Блиц", съобщиха от компанията. От там коментираха пред "Дневник", че това е първият от поредица искове, които ще завеждат заради "атаки срещу телевизията".

 • Събота, 30 Ноември 2019 13:41
  Сотир Цацаров: Пол Фрийман е убиец. Ето цялата хронологогия по делото

  Делото "Джок Полфрийман" с окончателна развръзка. Австралиецът, убил Андрей Монов, може да се прибере у дома, след като от дирекция "Миграция" на МВР отмени забраната за напускане на страната.

Оставете коментар