Неделя, 15 Декември 2019
Събота, 30 Ноември 2019 13:41

Бояна Бозаджиева: Къде бяхте, когато наричаха Ламбо “първи клоун”? Добре ли се чувствахте вашите снимки да седят до това заглавие?

В понеделник бях на дело, по което сама пожелах да бъда свидетел.

Делото е на Корнелия Нинова срещу сайта поглед.инфо и многобройните публикации с неверни твърдения на автора и собственик на “лявата медия” Румен Петков. От другата страна свидетел беше Михаил Миков, който трябваше да създаде впечатление, че авторът не е изразявал собствено мнение, а видиш ли това на хора от БСП.

Съдията ме попита коя статия е засегнала най-много г-жа Нинова. Отговорих, че е тази, в която близкият й Стефан Данаилов е наречен “първият клоун”. Не, този статус съвсем не е за чувствата на Нинова. Те са си неин проблем.

Този статус е за всички, които са автори в поглед.инфо, които дават интервюта и други неща на този сайт. Няма да коментирам автора Р. Петков, който нарича един от най-обичаните артисти и политици “клоун” - подигравателно, язвително, злобно.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Дали Петков е дал и трошица на БСП, на България, от това, което е дал Стефан Данаилов - можете сами да прецените. Та към всички партийци (вътрешната опозиция), които с участието си направиха поглед.инфо “левия” сайт, искам да ги попитам няколко въпроса: къде бяхте, когато наричаха Ламбо “първи клоун”? Добре ли се чувствахте вашите снимки да седят до това заглавие? Готино ли ви беше? Готино ли ви е сега, “другари”? Не дължите отговор на мен. Аз определено не мога да кажа, че съм била близка с Ламбо, общуването ми с него е сумарно не повече от 2 часа....а някои от вас са общували с него повече от 20 години в партията.

Тъжно... Защо бе другари мълчахте? Беше ви удобно някой да изнася мръсната битка за властта в БСП на гърба на Данаилов, а днес е “леко” конфузно, нали? Не ми дължите отговор, аз съм стаф, вие сте голямата работа. Докато седите мълчаливо с бели китки (така е по протокол) е хубаво да си отговорите сами (не се изисква по протокол, а по съвест) дали си е струвало да легитимирате обидата към този човек. И все пак си мисля, че човек се уважава и цени, докато е жив, после и цветя да носиш, и свещи да палиш....все тая.

PS: За “другарите”, които ще ми скочат и пак ще искат уволнението ми, заради това, че си позволявам да имам ЛИЧНО мнение - welcome! Ако след години ще съм като вас, по-хубаво да се махам отсега!!!

източник: Бояна Бозаджиева, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 30 Ноември 2019 13:41
  Погребват Стефан Данаилов до съпругата му Мария

  Стефан Данаилов ще бъде погребан днес в тесен семеен кръг. Актьорът ще бъде положен в частния гробищен парк в столичния кв. "Бояна" до съпругата си Мария, която почина преди 5 години

 • Събота, 30 Ноември 2019 13:41
  БСП - София предлага в столицата да има булевард или площад на името на Стефан Данаилов

  Общинските съветници в СОС почетоха паметта на актьора с минута мълчание

 • Събота, 30 Ноември 2019 13:41
  Изпратихме една Вселена… Хиляди се стекоха за последно сбогом със Стефан Данаилов

  „Иска ми се хората да ме запомнят като Ламбо, българският артист.“

   

  Вселена, верен приятел, неповторим актьор, талант, национално богатство, будител, добър и прекрасен човек, помагащ на околните. Така близки, приятели, министри, актьори и почитатели описаха големия актьор Стефан Данаилов, с който днес България си взима последно сбогом.

  Хиляди се събраха тази сутрин пред сградата на Народния театър, за да си вземат последно сбогом с обичания от цяла България актьор. Поклонението започна в 11 часа, километричната опашка покри целия площад пред театъра, достигайки чак до пл. "Княз Александър I". 

  Сред присъстващите на поклонението бяха президентите Румен Радев, Георги Първанов, политици, общественици, колеги,  ученици.

Оставете коментар