Понеделник, 06 Юли 2020

Неделя, 12 Януари 2020 11:48

Според Вежди България съществува заради Бойко Борисов

Дай Боже всекиму, а не само на Бойко, верен приятел като Вежди. Чухте ли го?

България, вика, никой не я знаеше преди Бойко Борисов да се появи; България я има благодарение на Бойко Борисов; България се появи на световната карта, когато Бойко влезе в световната политика!

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Милият Вежди! И това го казва не като разнежен ваятел на статуи, а като баш депутат и шеф на Комисията по медии и култура. И го казва не на маса с вино и ракия, а на екрана на националната телевизия. За да го знаят тия, дето са чули нещо за някакъв си Хан Аспарух.?

Анна Заркова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 12 Януари 2020 11:48
  Борисов: Няма да влизам в ченгеджийските номера на Радев

  Единствено му завиждам, че успя да направи реформата в съдебната система, коментира премиерът по време на откриване на пречиствателна станция

 • Неделя, 12 Януари 2020 11:48
  Борисов: Изпълнихме това, което сме обещали – да предоставим най-чистото море

  Премиерът откри обновената пречиствателна станция на Китен и Приморско.

  „Огромна пречиствателна станция на общините Китен и Приморско – има най-съвременните шведски и италиански системи. Изпълнихме това, което сме обещали – да предоставим най-чистото море“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който инспектира реконструкцията и разширяването на пречиствателната станция за отпадни води и изграждане на довеждаща инфраструктура на територията на Приморско и Китен, съобщиха от правителствената пресслужба.

  Премиерът Борисов отбеляза, че вече всички населени места имат най-съвременните пречиствателни станции. „Като сълза вода излиза“, констатира премиерът при вида на съоръжението. Но ако тези отпадни води отиваха в морето, всички щяха да са тук и да ме питат“, категоричен беше той и посочи, че в условията на пандемия бизнесът трябва да продължи да работи.

 • Неделя, 12 Януари 2020 11:48

Оставете коментар