Събота, 26 Септември 2020

Сряда, 22 Януари 2020 13:46

В ситуация на криза си личи каква опашата лъжа е "няма алтернатива"

Александър Симов: Ако нямаше алтернатива, щяха ли така живо да се интересуват от плана на БСП за справяне с бедствието?

Българската политическа система е развила един екзотичен жанр - "сапунисване и въпроси към опозицията".

ГЕРБ управляват от 10 години, но придворните медии и квазиопозицията са пълни с въпроси единствено към БСП.

Какъв бил плана на БСП за справяне с водната криза? Значи ГЕРБ може да нямат план, те могат да се държат като надрусани с екстази, но левицата е длъжна да има.

И всеки ден и час да го представя на медийната прислуга. Което, ако помислите, не е чак толкова лошо. Защото това питане разрушава другата опорна точка на държачите на папките на властта - "няма алтернатива".

Именно в ситуация на криза си личи каква опашата лъжа е това. Ако нямаше алтернатива, щяха ли така живо да се интересуват от плана на БСП за справяне с бедствието?

Изводът е прост - гледайте от кого се страхуват, когато бурята дойде, и ще откриете алтернативата.

Александър Симов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 22 Януари 2020 13:46
  Борисов: ООН няма алтернатива в развитието на международното право и на многостранното сътрудничество

  "ООН няма алтернатива в развитието на международното право и на многостранното сътрудничество", заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на Общия дебат на 75-ата сесия на Общото събрание на ООН, който се провежда онлайн заради пандемията от Covid-19

 • Сряда, 22 Януари 2020 13:46
  Генералният секретар на Социнтерна поздрави Корнелия Нинова за победата й в избора за председател на БСП

  "Очаквам да продължим нашето сътрудничество с теб и с БСП в преследване на целите, ценностите и принципите, които споделяме като световно политическо семейство", пише Луис Аяла

 • Сряда, 22 Януари 2020 13:46
  БСП ще проведе 50-и юбилеен Конгрес

  На 26.09.2020г. /събота/ и 27.09.2020 г. /неделя/, в зала 1 на НДК, ще се проведе 50-ият Конгрес на БСП.  Събитието ще започне в 10.00 ч. на 26.09.2020 г. и се очаква да присъстват над 500 гости - близо 40 представители на дипломатическия корпус, кметове, интелектуалци, хора на науката и културата, депутати от Великото Народно събрание, представители на парламентарната група на “БСП за България”, евродепутати, общински и областни председатели на БСП от цялата страна. Акредитирани за отразяването на Конгреса са 78 журналисти от страната и чужбина.

Оставете коментар