Четвъртък, 09 Юли 2020

Четвъртък, 13 Февруари 2020 13:22

Александър Симов: Дянко Марков пак е изплискал легена

Дянко Марков пак е изплискал легена. Сайтът "Фактор" е пуснал видео с дъртия легионер, където той маразматично твърди, че ген. Луков е убит по заповед от Москва, защото той (Луков) подготвял извеждането на България от Оста.

Още ме боли стомаха от хилене. Легионерът вече гони стотака и е нормално да дрънка глупости, ама те да бъдат тиражирани вече е престъпление.

Луков е убит през 1943 година, когато заради бесния си антисемитизъм и налудничав нацизъм е изритан от армията. Той е един мрачен, бесноват и кисел пенсионер. И този пенсионер щял да убеждава Хитлер България да излезе от Оста?

Това е все едно да твърдим, че Йоло Денев ще преговаря за мир в Близкия изток. А дори и да приемем виденията на Марков за реалност, точно Москва би имала най-голям интерес Луков да е жив след като е имал силити да извади България от орбитата на Хитлер. Но се получава малко странно, мама му стара - Луков е пръв хитлерист през 1940 година, а пък през 1943 вече да иска да си бие шута... :))))))

Winbet - победата е емоция! (18+)

Моля ви, вадете по-често Дянко Марков от нафталина. Много е забавно. И да ви припомня, че това е същия човек, който се изцепи от парламентарната трибуна, че депортацията на враждебно население (разбирай евреите) не е престъпление.

Александър Симов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар