Неделя, 27 Септември 2020

Неделя, 22 Март 2020 13:20

Президентът очерта линията от разум и решителност

Бояна Бозаджиева: Във време, в което се разделихме в крайностите от паника и откровен непукизъм, държавният глава очерта онази линия от разум и решителност, към която трябва да се стреми и общество, и политици

Президентът демонстрира всичко онова, от което имаме нужда като общество. С изявлението си днес показа разум и обективност към всички аспекти на кризата - здравния, социалния, икономическия. Той се оказва единственият гарант за спиране на безумно законодателство - това за борба със спекулата, но с което на практика се възпрепятства вносът на животоспасяващи лекарства (БСП), както и онези мракобесни текстове, които ограничават свободата на словото и вменяват на военните меко казано спорни задължения (ГЕРБ).

И преди да му се нахвърлят от всички страни, нека си дадат сметка, че с това си действие той индиректно помага и на едните, и на другите, защото негативните ефекти от недомислените текстове щяха да се изсипят именно върху главите на вносителите.

Във време, в което се разделихме в крайностите от паника и откровен непукизъм, държавният глава очерта онази линия от разум и решителност, към която трябва да се стреми и общество, и политици.

Бояна Бозаджиева, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар