Четвъртък, 04 Юни 2020

Понеделник, 23 Март 2020 20:28

Херо Мустафа с обръщение към българските лекари: Вие олицетворявате най-доброто от България!

Посланичката на САЩ Херо Мустафа отправи видеопослание на български към всички българи и лекари, които се борят с коронавируса

"Здравейте, от името на посолството на САЩ в България, бих искала да поднеса искрени благодарности към всички българи, които са на първа линия в борбата срещу коронавируса. Благодарим на всички, които се включиха активно в мерките за противодействие - българските лекари, медици, служители на правоприлагащите органи и доброволци. Вие олицетворявате най-доброто от България. И ние сме редом до вас. Обичайте България", казва посланичката на български език. 

 

Медия

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 23 Март 2020 20:28
  След 100 дни: Спират ежедневните брифинги на Националния оперативен щаб

  Това обяви премиерът Бойко Борисов и подчерта, че Щабът си е свършил перфектно работата

 • Понеделник, 23 Март 2020 20:28
  Херо Мустафа: Справедливостта ще надделее над омразата и хаоса

  Посланикът на САЩ направи изявление по повод протестите в САЩ и смъртта на Джордж Флойд

 • Понеделник, 23 Март 2020 20:28
  Борисов: След 15 юни остават само социалните мерки

  Министър-председателят се обърна към министрите да спазват заповедта за носене на маски. "Ако донесем по една чиния с ядене, може да сте без маски, ако е ресторант, може да сте без маски, а сега трябва да сте с маски", каза премиерът.

  Започна първо присъствено заседание на МС след пандемията.

  След 15 юни остават само социалните мерки. Това каза в началото на редовното правителствено заседание премиерът Бойко Борисов, предаде  Агенция „Фокус“.

  Министър-председателят се обърна към министрите да спазват заповедта за носене на маски.

  „Недомислието на заповедта как ни се отрази и на нас. Ако донесем по една чиния с ядене, може да сте без маски, ако е ресторант, може да сте без маски, а сега трябва да сте с маски. Представете си как изглежда това. Сега сме се маскирали. Ако донесат ядене, може да сме без маски. Честит рожден ден на Емил Караниколов. Ако приемем бонбоните за ястие, може да свалим маските.

Оставете коментар